2777
2789
من یک مادر شاغل هستم که این موضوع وابستگی پسرم خیلی اذیتم می کنه پسرم مهد میره . پیش مادر و خواهرم می مونه اما وقتی من هستم همش باید به من بچسبه کنار من بشینه بامن حرف بزنه کارهاش را من انجام بدم با من حمام کنه من براش قصه بگم تا بخوابه در صورتیکه پدرش خییییییییییییییلی باهاش مهربونه باهاش بازی می کنه باهاش بیرون میره ولی همیشه انتخاب ا ولش منم و این وابستگی کلافه م کرده چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه های شما هم همین طورن ؟
دقیقا دختر 5 ساله منم همینه من فکر میکنم میخواد جبران ساعت نبودنمو بکنه الانم که یه پسر کوچولو دارم خیلی بدتر شده حتی کاراییم که قبلا خودش میکرد الان میگه فقط مامانم منم دارم از پا درمیام
خدایا شکرت که پسر آسمونی منو برگردوندی خوش اومدی عسلم تولدت مبارک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هلنا جان من هم شاغلم و حدود ده ساعت از بچه ام دورم . بچه منم وقتی پیششم بهم میچسبه اما نه همیشه علتش هم دختر بودنش هست پسر بیشتر به مادر وابسته است و این رو بپذیر که نبود ما یه خلا همیشگی تو وجود بچه هامون میذاره این کمبود رو براش جبران کن باهاش بازی کن و کیفیت بودنت رو بالاتر ببر تا کمیت نبودنت جبران شه.
آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...