2777
2789
عنوان

من باردارم.سوال خصوصی دارم.تروخدا یکی بیاد کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 29 پست
من صفر میلم و دختره

نه ایشون میگن سر دخترش اینجودی نبوده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من صفر میلم و دختره

اره میل جنسی تو بارداری دختر کمتر میشه بخاطر نوع هورمونهایی که ترشح میشه حتی ممکنه ویار به شوهرت پیدا کنی و ازش بدت بیاد  و لکها و جوشها هم زیاد میشه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین بودم.. ولی خب دوس نداشتم ناراحتش کنم. میومد کارشو میکرد میرفت.. منم اون زیر دعا میکردم زود ...

ن ببین من امروز دلدرد وحشتناکی داشتم.اصلا درک نداره ک‌دلم چبدر درد میکرد.چقدر ترسیده بودم.بازم میگه بچه رو بخوابون بیا.اه

اره میل جنسی تو بارداری دختر کمتر میشه بخاطر نوع هورمونهایی که ترشح میشه حتی ممکنه ویار به شوهرت پید ...

اصلا ب این مسایل مربوط نمیشه من سر دخترم هیچ‌مشکلی نداشتم و میل بالا و سرحال برای رابطه

ن ببین من امروز دلدرد وحشتناکی داشتم.اصلا درک نداره ک‌دلم چبدر درد میکرد.چقدر ترسیده بودم.بازم میگه ...

خب بعش میگفتی حالت خوب نیس. یا اصلا بگو دکتر گفته نباید رابطه داشته باشید واسه بچه ضرره

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
اره میل جنسی تو بارداری دختر کمتر میشه بخاطر نوع هورمونهایی که ترشح میشه حتی ممکنه ویار به شوهرت پید ...

از شوهرمم متنفررررررررم یاخدا ماده سال واسه رسیدن بهم جنگیدیم فقط سه ماه بچمون نشد ازهمون اول ازش متنفرشدم،خوب میشم یعنی؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
خب بعش میگفتی حالت خوب نیس. یا اصلا بگو دکتر گفته نباید رابطه داشته باشید واسه بچه ضرره

گفتم بابا گفتم اه دیوانم کرده با قهر کردناش.قهر گرد خوابید.من خودم تشنه ترم.میدونی چند وقته ار صا نشدم.منم دلم میخواد یکی درکم کنه.شرایط الان با قبل بارداری باااید ی تفاوتی داشته باشه

از شوهرمم متنفررررررررم یاخدا ماده سال واسه رسیدن بهم جنگیدیم فقط سه ماه بچمون نشد ازهمون اول ازش مت ...

اره بابا طبیعیه منم همین جور بودم فکر کن می گفتم کاش بمیره راحت بشم یا کاش بری دیگه برنگردی شوهرم های می گفت مگه چکار کردم که از من بدت میاد تو که عاشق من بودی می گفتم نه پشیمونم بدم میاد ازت   الان یادم میاد خندم می گیره خیلی اذیتش کردم  کلا هورمونهام بهم ریخته بود 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
گفتم بابا گفتم اه دیوانم کرده با قهر کردناش.قهر گرد خوابید.من خودم تشنه ترم.میدونی چند وقته ار صا نش ...

عصبانی نشو عزیزم.. مرد هستن عقل اینو ندارن.. اون شما رو با بارداریه اولتون مقایسه میکنه..ی بار بعد رابطه خودتو بزن ب مریضی شاید چاره ساز شد

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
اره بابا طبیعیه منم همین جور بودم فکر کن می گفتم کاش بمیره راحت بشم یا کاش بری دیگه برنگردی شوهرم ها ...

بخدا منم میگم کاش بمیره بنده خداهم همش خوبی میکنه بهم 😭😂😂😂پس طبیعیه ،چندوقت بعدبارداری خوب شدین؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
بخدا منم میگم کاش بمیره بنده خداهم همش خوبی میکنه بهم 😭😂😂😂پس طبیعیه ،چندوقت بعدبارداری خوب شدین؟

اره ینی از ته دلم بدم می اومد ازش دست میزد بهم چندشم میشد تو بارداری خوب نشدم که همش در همین حالت بود زودرنج و حساس و عصبی ‌وپرخاشگر و از رابطه فراری متنفر از شوهر  بعد زایمان تا دوماه  بعد زایمانم کم کم خوب شدم برعکس بارداری پسرام که عاشق شوهرم بودم همش می گفتم توراخدا نرو کلا این بارداری ها و زایمان  زنها رو داغون می‌کنه 

اره ینی از ته دلم بدم می اومد ازش دست میزد بهم چندشم میشد تو بارداری خوب نشدم که همش در همین حالت بو ...

منم ماه نهمم خداکنه خوب شم چون منم دقیق مثل شمام افرین

هرچه دادم به اوحلالش باد