2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماسک لعاب شنبلیله برای ریزش مو استفاده کردم،ریزش و قطع کرد ولی پرولاکتین رو بالا برد

لعاب ش رو میزدید به سر؟

یا‌ می خوردید چون اگه بخورید پرولاکتین میره بالا با بزدن به سر پرولاکتین نمیره بالا

لعاب ش رو میزدید به سر؟ یا‌ می خوردید چون اگه بخورید پرولاکتین میره بالا با بزدن به سر پرولاکتین نم ...

میزدم به کف سرم،من اصلا نمیدونستم روی پرولاکتین تاثیر داره بعدا به اون کسی که بهم گفته بود لعاب شنبلیله برای ریزش خوبه گفتم پرولاکتیم بالاست؛گفت آره شنبلیله بالا میبره حواست باشه،ولی دیگه دیر شده بود

میزدم به کف سرم،من اصلا نمیدونستم روی پرولاکتین تاثیر داره بعدا به اون کسی که بهم گفته بود لعاب شنبل ...

نه نه تا نخوری نمیره بالا 

تو به سرت زدی ربطی به عملکرد بدنت نداره حتما چیز دیگع ایی خوردی که پرولاکتین رفته بالا عزیزم

نه نه تا نخوری نمیره بالا  تو به سرت زدی ربطی به عملکرد بدنت نداره حتما چیز دیگع ایی خوردی که ...

چیز خاصی نخوردم من کلا زیر نظر متخصص طب سنتی رژیمم،اینم اشتباه کردم بدون مشورت دکترم به سرم زدم دکتر زنان و دکتر طب سنتیم هم تایید کردن فکر کنم اونا بیشتر از دوستم و من و شما اطلاع داشته باشن،اگر از روی پوست جذب نداشت هیچوقت نمی‌گفتن تو دوران قاعدگی و بارداری مصرف ماسک‌های موضعی از جمله همین شنبلیله و حنا و آویشن ممنوعه،مطمئنا تاثیر داره