بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخت داغ عزیزترین ها هفته دیگه اولین سالگرد پدرم دلم خیلی تنگ براش خیلی سخت دیگه نتونی ببینیش ولی خب زندگی چیکار میشه کرد باید تحمل کرد
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
ممنونم ازدلداریه همتون خد اپدرتو بیامرزه دختر بهارجان ولی هیچ داغی سوزناکتراز ازازدست دادن مادرنیست مادرستون زندگیه مادره که همه رودورهم جمع میکنه خودم زود مامان شدم تا تنهاییم پرشه ولی نشد دوران بارداری وزایممان وبچه داری بدون مادر خیلی سخت بود
یه وقتایی که باهمسرم دعوام میشه داغون میشم بیشتردلم تنگ میشه حس میکنم دیگه کسیو ندارم نگرانم بشه باناراحتیه من ناراحت شه این مادره که هرچقدربراش بدخلقیو عصبانی بشی بازم عاشفانه دوست داره هیچ کس جای مامانو نمیگیره حتی پدر یا همسر
بابای منم چند روز پیش ماشین زیرشون کرد و پرپر شدن...الآن تمام آرزوم مرگه....احستس میکنم شیرین ترین اتفاقی که منتظرشم مردن و رفتنم پیش بابامه....دلم خیلی گرفته...خیلی...