2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما رفتی پیش دکتر میریونسی؟چطوره کارش؟

سلام اره رفتم پیشش کارشون خوبه به من گفتن که لازم نیست ازمایش بدم با توجه به سوالایی  که ازم پرسیدن ولی گفتن اگه مشکلی با هزینش ندارین میتونین ازمایش بدین 

ازمایش هولگزومو که میرا خارج منم دادم اون ازمایش جوابش هم بدون مشکل اومد همون طور که دکتر حدس زده بود

بعد ی ازمایش برای سقط مکرر برای منو همسرم نوشت که اونو حتما باید میدادیم 

شما چندتا سقط داشتی؟نهایتا راهکارش چی بود براتون؟

من ivf کردم بار اول بتام خیلی کم رفت بالا بعدش افت کرد دوبار بعدی هم منفی شد البته فقط یکبار پانکچر شده بودم حالا چون سه بار انتقالم نگرفت دکترم گفت برو کاریوتایپ بده و جوابشو ببر پیش میریونسی

شما چندتا سقط داشتی؟نهایتا راهکارش چی بود براتون؟ من ivf کردم بار اول بتام خیلی کم رفت بالا بعدش اف ...

من یدونه سقط داشتم اونم دلیلش نامعلومه الان خداروشکر  باردارم طبیعی دفعه اولم طبیعی بود

سلام اره رفتم پیشش کارشون خوبه به من گفتن که لازم نیست ازمایش بدم با توجه به سوالایی  که ازم پر ...

سلام.توروخدا اگه هستی سوال دارم چجور نوبت گرفتین از بیمارستان طالقانی دکتر میر یونسی رو دیدین منم میها نوبت بگیرم شهرستانم ولی نمیدونم چجور راهمون دوره ۱۰ ساعت راهه ممنون میشم راهنماییم کنید؟

سلام.توروخدا اگه هستی سوال دارم چجور نوبت گرفتین از بیمارستان طالقانی دکتر میر یونسی رو دیدین منم می ...

یکی از آشنایان با دکتر هماهنگ کرد تا زودتر وقت بدن ولی ما خودمون  به اون مرکز زنگ زدیم وقت گرفتیم شماهم میتونین زنگ بزنین وقت بگیرین

سلام.توروخدا اگه هستی سوال دارم چجور نوبت گرفتین از بیمارستان طالقانی دکتر میر یونسی رو دیدین منم می ...

021-22439959

به این شماره زنگ بزن وصل شو به بخشی که میخوای بعد بگو از دکتر میر یونسی وقت میخوای برای مشاوره

ممنونم خیر ببینید زود نوبتتون اومد یا نه تو نوبت بودین زیاد؟

صبح زنگ بزنین بهشون .فک کنم بعداظهر جواب نمیدادن

هر چقدر زودتر وقت بگیرین بهتره اگه لازم باشه ازمایش بدین جوابش چند ماه طول میکشه تا بیاد . جواب ازمایش ما نزدیک چهار ماه طول کشید تا آماده بشه بیاد .