2777
2789
سلام بچه هاتون کدوم نیمه اند و آیا درسته که بچه هایی که تو کلاس از همکلاسیهاشون کوچکترند کند ترند و موفقیت بچه هایی که بزرگترند بیشتره چون سن عقلیشون بالاتره و درک بالاتری دارند نه اینکه هوششون فرق می کنه اما اونا متوجه ترند و عقلی ترند ؟ ممنون
بستگی به خود بچه داره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا به خودبچه وهوش ودرکش بستگی داره خیلی وقتا نیمه اولی انیمه دومیاجلوترم هستند دیدم زیادتودوست وفامیل
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
ربط داره عزیزم مگه بین یه بچه ماه به ماهه فرقه من که تا جایی که یادمه بیشتر شاگرد اولهای ما نیمه دومی بودن البته اینم بگم دو تا بچه با هوش یکسان خب معلومه اونی بهتره که سنش بیشتره این دیگه شک کردن نداره البته این به این معنا نیست بچه نیمه دومی زرنگتره نه اون بچه درکش به خاطر سنش بالاتره
دنیا اونقدرها جدی نیست