2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم یه دعوای مسخره کردیم😒😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 73 پست
اگر کلا کمکت نمیده حق داری  من همسرم هروقت ازش کمک بخوام دریغ نمیکنه درکش بالاس اما همیشه ب حر ...

نمه هیچوقت کمک نده، مثلا دیروز ناهار درست کرده بود، ولی من اکه یه چیزی بگم، فکر میکنه بهش دستور دادم لح میکنه، فکر میکنه حالا انجام بده غرورش له میشه😑😑

فقط بگو سیمو چطور گاز گرفتی😂😂

من چی بگم که شوهرم پنیک داره برقا تا صبح روشنه

منم بهش میگم مثلا فلان کارو بکن زرت خودشو میندازه زمین میگه من دیگه خوابیدم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدا به بلوغ فکری برسید بعد ازدواج کنید. گاز گرفتن کابل رو هم بچه ها از حرص انجام نمیدن تو بازی. ...

چون میدونستم رو کابلش خیلی حساسه، ادای گاز گرفتن در اوردم که حرص بخوره، والا نه گاز گرفتم نه کابل خراب شد😒

فقط گاز گرفتنو تصور کردم😂😂😂😂😂😂😂

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
فقط بگو سیمو چطور گاز گرفتی😂😂 من چی بگم که شوهرم پنیک داره برقا تا صبح روشنه منم بهش میگم مثلا ف ...

ادای گاز گرفتن در اوردم، جونش به کابلش وصله😑

حالا یه روز بازی نکنه خدایی نکرده میمیره

نمه هیچوقت کمک نده، مثلا دیروز ناهار درست کرده بود، ولی من اکه یه چیزی بگم، فکر میکنه بهش دستور دادم ...

اکثر مردا همینن

خودتو اذیت میکنی 

روحیه خودتو حراب نکن با این قهرا و عکس العملا فقط و فقط ارامش خودت بهم میخوره 

شما خانم حامله برای چی سرویس میشوری؟ ببخشید اما هر دوی شما از نظر عاقل بودن حالا حالا ها کار دارید،حالا میخواین بچه دار بشین؟ پس فردا بچه دنیا میاد،شما خانم زائو میوفتی رو تخت،بچه شستن بخواد ،شیر دادن بخواد،پدرش هنوز عقلش نمی‌رسه که باید به بچه رسیدگی کنه،ببین کی گفتن،و متاسفانه شما هم برخورد درست رو نمیدونی که بفهمه باید کمک کنه،البته بیشترین تقصیر از آقاست

شما خانم حامله برای چی سرویس میشوری؟ ببخشید اما هر دوی شما از نظر عاقل بودن حالا حالا ها کار دارید،ح ...

خب وقتی اون نشوره، کی میخواد بشوره؟ مجبورم خودم بشورم، البته شوینده ی بو دار استفاده نمی کنم، ضمنا دعوا و لجبازی تو هر زندگی هست، من سی، شوهرم سی و دو سالشه هر دو هم فوق لیسانسو تحصیل کرده ایم، و به اندازه کافی شعور داریم، منتهی هیچ ادمی صد درصدی نیست و ممکنه تو لحظه خیلی کارا بکنه، حالا از روی عصبانیت یا لجبازی

عزیزم خوب وقتی خواستتو انجام نداد باهاش سنگین میشدی و بهش گله میکردی. دیگه کابل گاز گرفتن و گوشی شکستن چیه؟؟؟ اینا تو دعوای بچه هام قفله دیگه. بععدم شما خانم خوبی بودی ولی همسرتم مرد بدی نبوده، کمکتم میکنه کمو بیش میگی دیروز ناهار درست کرده، طلا نخریدی بعدا برات جبران کرده. حالا یه ذره تنبلی کرده این کارارو نداشت

خب وقتی اون نشوره، کی میخواد بشوره؟ مجبورم خودم بشورم، البته شوینده ی بو دار استفاده نمی کنم، ضمنا د ...

دختر خیلی خطرناکه،الان دیگه نباید کارای سخت بکنی،خدای نکرده کیسه آب پاره میشه زایمان می‌کنی ها

دیگه خودت میگی مرد ۳۲ ساله تحصیل کرده،دستشو بگیر ببر تو سرویس برس بده دستش بگو نمیتونم جون بچمو تو خطر بندازم چون تو به فکرت نمی‌رسه که سرویس افتضاح شده 

عزیزم خوب وقتی خواستتو انجام نداد باهاش سنگین میشدی و بهش گله میکردی. دیگه کابل گاز گرفتن و گوشی شکس ...

حرص میخورم که حرفای منو دستور برداشت میکنه، ما قبل از همسر بودن، همیشه دوست هم بودیم، حس می کنم این باعث میشه فکز کنه وظیفه زیادی در قبال من نداره

2810