2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم یه دعوای مسخره کردیم😒😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 73 پست
سیاست کجا رفتع؟ درست کن براش اما باهاش نخور ی جوری وانمود کن انگار شام نخوردی و قصدشو نداری بخوری&nb ...

نه بهتره بیاد ببینه ظرفا نشسته تو سینک مونده، شامی هم در کار نیست، تا قدر بدونه، والا من از صبح بشور بساب با اینکه هشت ماهه حاملم، درک نداره

واقعا دلتون میاد شمامتاهل ها؟ من که مجردم وقتی اینایی که گفتی رو تصور کردم و آخرسر هم گفتی واسه خود ...

عزیزم وقتی با شکم هشت ماهه هم کاری میکنی، تمیز میکنی، غذا میپزی، ظرف میشوری، لباسای اقا رو میشوری، اتو میکنی، بعد حاضر نیست تو یه کار کوچیک کمکت کنه، واقعا حالت گرفته میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بهتره بیاد ببینه ظرفا نشسته تو سینک مونده، شامی هم در کار نیست، تا قدر بدونه، والا من از صبح بشور ...

فکر نکنم بشوره کار خودت زیاد میشه دختر .ظرف بمونه تو سینک میزاد زیاد میشه  در ضمن شبا کلا کابل تلوزیون رو از برق بکش چون خراب میشه همش تو برق باشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
مگه بچته به حرفات گوش بده...مردیه واس خودش سلطه گر نباش

حالا میمرد اگه رو تیوی رو میپوشوند، هیچ جای دنیا زن به خوبی من پیدا نمیکنه، خودشم میدونه، من تو زندگیمون چقدر از خود گذشتگی کردم، وقتی زنش شدم یه دانشجوی، بی پول بیکار بود، من با ساده ترین مراسم عقدو عروسی اومدم تو زندگیش و پا به پاش بدون گلایه زندگیمونو ساختیم😑

فقط یه موردشو بگم، تنها طلای عقد و عروسیم حلقه ای بود که برام گرفت، حالا درست بعدا تو زندگی زیاد برام طلا خرید

آقا تنبل هست اما رفتار شما بچگانه هست والا .....حال داشتی با شکم گنده این کارها بکنی حال نداشتی تی و ...

نه، چون میخواستم اون درک و شعور داشته باشه یه کاری که بهش میگن انجام بده😑😑

فکر نکنم بشوره کار خودت زیاد میشه دختر .ظرف بمونه تو سینک میزاد زیاد میشه  در ضمن شبا کلا کابل ...

نمیخوام بشوره، فقط میخوام بفهمه، من اگه کار نکنم تو خونش همه جیزو گند بر میداره، حالا فکر نکنه با پوشوندن تیوی قرار بوده بمیره😑

حالا میمرد اگه رو تیوی رو میپوشوند، هیچ جای دنیا زن به خوبی من پیدا نمیکنه، خودشم میدونه، من تو زندگ ...

عزیزم کاملا مشخصه بارداری و حساس شدی 

حق با شماس ولی یه شیطنت کوچیک از سمت همسرت این همه واکنش شدید نداره که بخوای بری تو‌گذشته هااا

عزیزم کاملا مشخصه بارداری و حساس شدی  حق با شماس ولی یه شیطنت کوچیک از سمت همسرت این همه واکنش ...

نرفتم تو گذشته، یه لحظه ام پشیمون نیستم از انتخابم، هیچوقتم برام مهم نبود مال و اموال کسی که باهاش میخوام ازدواج کنم، چون گفت سلطه گر توضیح دادم، اصلا هم سلطه گر نیستم اما خب کم توقع هستم و دلم میخواد همچین کار ساده ای رو شوهرم ازم دریغ نکنه

نرفتم تو گذشته، یه لحظه ام پشیمون نیستم از انتخابم، هیچوقتم برام مهم نبود مال و اموال کسی که باهاش م ...

اگر کلا کمکت نمیده حق داری 

من همسرم هروقت ازش کمک بخوام دریغ نمیکنه درکش بالاس اما همیشه ب حرفم گوش نمیده و از این شیطنتا زیاد داره

2810