2777
2789
دخترم منکه نمتونم خودت از اون بالا انتقام خودتو از اون عوضیا بگیر...

ایشالا اونی نیست که تو ذهنمه..

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
نامه ای به خودم.. قرومساق درس نخونی باید بری گوشه خیابون کارای بد کنی پول دراری  ماتحت گشادت ...

کاش از واژه های کثیف برای خودت استفاده نمیکردی☹ولی پاشو برو سر درست🤨😕😏

🌷✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واس اونیای که منو نابود کردن واس اونیا که اتیش درونم رو روشن کردن

من سوختم اما شمارو هم به اتیشی که تبدیل شدم میکشم من تنها نمیسوزم

صدای ناله هاتون روحم رو اروم میکنه روحم رو نفرین میکنم تا جای که نابودی شمارو ندید آروم نگیره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
کاش از واژه های کثیف برای خودت استفاده نمیکردی☹ولی پاشو برو سر درست🤨😕😏

استفاده نکنم بیشتر نمیرم بخونم

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش

نامه ای به خودم .......

میدونم سختی زیاد کشیدی لحظات سخت خیلی زیاد داشتی آدما بهت خنجر زدن همونا ک گفتن با معرفت همونا ک گفتن بهمون تکیه کن همونا ک بعد از کلی کلنجار با خودت اعتماد کردی ولی ریدن به اعتمادت ریدن به رفاقت ریدن با داداش بودن ریدن به مرام و معرفت 

همونا ک دم از عدالت میزدن ولی پست ترین کارا رو کردن همونا ک میخواستن خوردت کنن میخواستن بندازنت بیرون همونا ک چشم دیدن موفقیتت رو نداشتن 

به همه اونا فکر کن و تلاش کن 

تلاش کن ک در اینده لنگ یه امضا نباشی 

تلاش کن برای خودت برای آرزوهات برای دلت برای شهرت برای خاکت برای خانواده ات 

تلاش کن برای جواب کارایی ک کردن 

همیشه همراهتم 

بقول کهنه رئیس از دشمان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟
واس اونیای که منو نابود کردن واس اونیا که اتیش درونم رو روشن کردن من سوختم اما شمارو هم به اتیشی که ...

اگه اروم میشی خدا کنه اتفاق بیو.فته 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
نامه ای به خودم.. قرومساق درس نخونی باید بری گوشه خیابون کارای بد کنی پول دراری  ماتحت گشادت ...

🤣🤣حقققققققققق تا صبح

بقول کهنه رئیس از دشمان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟

[QUOTE=306611374]دخترم منکه نمتونم خودت از اون بالا انتقام خودتو از اون عوضیا بگیر...[/QUOTEخدا رحمتش کنه 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه