2777
2789

توروخدا کنکوریا رشته ای که بدتون میاد نرین

اقتصاد میخونم یعنی تو این سه ترم پدرم در اومده بدم میاد از درستش فقط همینو اورده بودم🥲😂🤝🏻

(البته اون سال کنکور مریض شدم اصلا نخوندم💔😑) 

یه امتحان ریاضی فردا رو بدم میرم تهران خسته شدممممم یه چمدون پر کتاب کنکور میبرم باز میخونم ب امید یه رشته ی دیگه🥲🤍

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

کار خوبی میکنی من که لیسانسم زبان بود اصلا هیچی متوجه نمیشدم خانوادمم اجازه ندادن انصراف بدم، با اینکه ده سال میگذره نه تونستم باهاش کار پیدا کنم، نه دوران دانشگاه بهم خوش گذشت، ولی شما که اختیار با خودتونه بهترین تصمیم رو داری میگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی دوست داری؟

پرستاری یا دارو🥲

هرچیزی جز اقتصادددد😑

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
کار خوبی میکنی من که لیسانسم زبان بود اصلا هیچی متوجه نمیشدم خانوادمم اجازه ندادن انصراف بدم، با این ...

چندان اختیار با خودم نیست ولی دیگه بریدم دارم میمیرم تو دانشگاه من از این جور رشته ها شدیداً بدم میاد🥲 

من بودم ادامه می دادم و ارشد رشته بهتر می خوندم

منم رشته لیسانسم دوست نداشتم سختی رو تحمل کردم و الان ارشد رشته مورد علاقه ام می خونم. هر چند واسه هر دوتاش کار نیست ولی حداقل روح و روانم آرامش داره.

اگر روحیه و قدرت تحمل خوبی داری به امید ارشد ادامه بده اگه نه رها کن و از اول همه چی رو بساز

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
من بودم ادامه می دادم و ارشد رشته بهتر می خوندم منم رشته لیسانسم دوست نداشتم سختی رو تحمل کردم و ال ...

من اصلا روحیاتم ب اقتصاد نمیخوره🗿

کار خوبی میکنی من که لیسانسم زبان بود اصلا هیچی متوجه نمیشدم خانوادمم اجازه ندادن انصراف بدم، با این ...

شما زبانت خوب نبود؟؟ ینی قبلش کلاس اینا نرفته بودی؟؟ و کدوم دانشگاه بودی

منم قصد دارم برم آموزش زبان با این اوضاع رتبم فکر نکنم دولتی بیارم باید برم آزاد 

شما زبانت خوب نبود؟؟ ینی قبلش کلاس اینا نرفته بودی؟؟ و کدوم دانشگاه بودی منم قصد دارم برم آموزش زبا ...

کلاس چی! من درسای زبان دبیرستان رو هم متوجه نمیشدم

رشته ام ریاضی بود اون موقع برای خلاصی از ریاضی رفتم زبان؛ آزاد خوندم با بدبختی تمومش کردم، چهار سال فقط استرس تا حد مرگ کشیدم، من جای شما باشم میرم پرستاری؛ آزاد بری زبان‌بخونی تهش هیچی نیست، چندسالی یه بار اموزش و پرورش استخدامی داره اونم هر شهری یکی دوتا

اگه ادبیات فارسی بخونی بهتره، هم راحت تره، هم برای استخدامی بانکها، قوه قضاییه، اموزش و پرورش دبستان و دبیرستان، نمی دونم هر جایی برای روابط عمومی، بایگانی جایی میخوان

از من به شما نصحیت، خیلی از افرادی که الان زبانکده تدریس میکنن با مدرک زبانکده دارن تدریس می کنن، تازه اونم ساعتی سی تا چهل اگه بهشون بدن

از فکر زبان بیا بیرون اونم آزادش

حالا اگه دولتی شهر خودت بود که نخوای شهریه بدی و خوابگاه بری برو، که برا ارشد یه رشته بدرد بخورتر بخونی

ولی آزاد اصلا نرو واقعا ارزش نداره اینهمه هزینه کنی، برا هیچی

کلاس چی! من درسای زبان دبیرستان رو هم متوجه نمیشدم رشته ام ریاضی بود اون موقع برای خلاصی از ریاضی ر ...

اخه جایی هم نمیارم با این رتبم

به زبانم علاقه دارم بعد مدرک موسسه هم دارم

رتبه زبانم ۱۴ هزار شد رتبه انسانی ۱۸ هزار نمیدونم چیکار کنم 

اخه جایی هم نمیارم با این رتبم به زبانم علاقه دارم بعد مدرک موسسه هم دارم رتبه زبانم ۱۴ هزار شد رت ...

نمی دونم من علاقه نداشتم

شاید شما علاقه داری باهاش بتونی یه کاری بکنی

موفق باشید😍😊😊