2777
2789
عنوان

کیا مثل من عاشق دور انداختن وسایل اضافن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 36 پست
من، شوهرم میگه یه روز منو بچها روهم میندازی بیرون ،میگی اضافی هستین    

🤣🤣🤣

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حال خوبی ب آدم دست میده وقتی دورش رو خلوت می‌کنه ،متاسفانه اتاق دخترم پر شده از وسایل دورریختنی ...

یه روز وقتی نبود حمله انتحاری کن😁

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
مامانم😑 وسایلامو بدون اجازه میریزه دور خب شاید خواستم یه چیزو یادگاری نگه دارمممممم 💔

الهی😂من این کارو با بابام کردم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

من من 

اصلا دور ریختن خونم میاد پایین 

میگردم ی چیز اضافه پیدا کنم بندازم دور 😂😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
من، شوهرم میگه یه روز منو بچها روهم میندازی بیرون ،میگی اضافی هستین    

🤣🤣🤣مامان منم میگه یه روز اومدید دیدین نیستم از سطل آشغال پیدا می کنین

مینیمالیستی پس ... منم حس سبکی دارم بعدش ولی با احتیاط و آروم آروم انجام میدم این کار رو ...

اره عزیزم کلا تو هر چیزی از وسایل اضافه بدم میاد حتی تو پوششم بدم میاد از اکسسوری اضافه استفاده کنم😬البته سبک خونم میشه گفت تقریبا کلاسیکه ولی اصلا از دکوری و وسایل اضافه به هیچ عنوان استفاده نمی کنم

من من  اصلا دور ریختن خونم میاد پایین  میگردم ی چیز اضافه پیدا کنم بندازم دور 😂😂😂

من حتی خونه بقیه هم می رم فکر می کنم چیا اضافس باید بره بیرون🤣🤦

زنداییم اصلا هرچی ببینه دم دستش اتیش میزنه یا میندازه دور😐😂🤣

🤣🤣🤣مراقب داییتون باشید💔