دلنواز_ مدیر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 16267 عنوان اسم پسری که بنظرتون قشنگه چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 181 پست سلام اگر خودتون پسر دارین یا پسر دار بشین اسمش چی میزارین؟اگر معنی اش هم میدونین بگین.هر چند تا اسم که دوس دارین بنویسینهیچ اسمی به دلم ننشسته تاحالا🥲منم در ازاش براتون صلوات میفرستم❤️مرسی ماچ بهتون خواهریا❤️❤️❤️❤️❤️ آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️ 1402/05/28 | 22:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروردینی000 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 755 اره واقعا درسته ولی من خیلی سعی میکنم اسمی بزارم ک مسخره نشه بخاطر همین وسواس و حساس ش ... گلم ن خیلی لوس جدید بزار ن خیلی قدیمینامدار باشه پسملتون❤😍 یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25828 قشنگترین اسم دنیا محمد شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دلنواز_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 16267 گلم ن خیلی لوس جدید بزار ن خیلی قدیمی نامدار باشه پسملتون❤😍 اره واقعا خودمم دنبال همچین چیزیم نه قدیمی باشه نه عجق وجق باشه معنیش خوب باشه سلامت باشی عزیزدلم❤️ آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 10503 محمد رادین یعنی جوانمرد و مهربان آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏
دلنواز_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 16267 قشنگترین اسم دنیا محمد اره واقعا از بهترین نام ها هست آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
who_is_sari عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2864 حتما دقت کن معنیش تو زبان های پر تکلم جهان چی میشه شاید رفت اونورمشکلی نداشته باشه اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((: با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
شادیخانمم عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 5025 دقیقااااا از روزی ک باردار شدم تا ۱۹ هفته اسم دخترونه قطعی انتخاب کرده بودم خیالم راحت ... بمیرم که خورده تو ذوقت😞😂😂💗
دلنواز_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 16267 حتما دقت کن معنیش تو زبان های پر تکلم جهان چی میشه شاید رفت اونور مشکلی نداشته باشه عه اره راستم میگی 👌👌👌ممنونم عزیزم چه نکته خوبی❤️ آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
دلنواز_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 16267 بمیرم که خورده تو ذوقت😞😂😂💗 😁😁😁😁🤭 آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
عشقم_فقط_همسرم عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2355 منم باردارم و واقعا موندیم تو انتخاب اسم کارن،ارتا،رایان، مهراد کدوم بهتره بنظرتون؟ مهراد من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد ❤
piroozi عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1325 اسم پسر خودم بهراد بمعنی جوانمرد ودر شاهنامه این اسم اومده که نشاندهنده اصالتشه دخترم بهار اسمش..اگه پسر شد این نی نی میخام بزارم بهراد اگع دختر شد اسمی ب ذهنم نمیرسه بهراد بهار عاشقتونم
دلنواز_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 16267 دخترم بهار اسمش..اگه پسر شد این نی نی میخام بزارم بهراد اگع دختر شد اسمی ب ذهنم نمیرسه ... رهابنفشهبنیتاحریرا آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
bright_light عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 6956 عه؟ رایانا کی بزرگ شدن ک نامزد کنن😐 اونوخ مادرشوهر من به من میگه یا اسم بابای منو بزارین رو بچ ... ۲۱سالشه😁دهه هشتادی هستیم منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
piroozi عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1325 سنگینن سه تا اخری رها هم زیاد شده چون اسم پسرهم میزارن تو دلم نیس دیگ بهراد بهار عاشقتونم