2777
2789

با اینکه هر دو جنسیت تو خانواده داریم نه برای من خانوادم و نه برای شوهرم و خانوادش جنسیت مهم نیست 

ولی حسم بهم میگه پسره 

تا میخوام یکم باهاش حرف بزنم یا نگاه شکمم میکنم میگم پسره دلم میخواد پسرم صداش کنم یه بار من و یه بار شوهرم خواب پسر دیدیم میترسم برم سنو بهم بگه دختره نه اینکه بد باشه ولی کل سیستم احساسیم بهم میریزه نمیدونم چطوری باهاش کنار بیام 

شما نظرتون چیه ؟

چیکار کنم این احساس پسر بودن از بین بره؟

تازه اسم دخترونه انتخاب کردم که دیگه نگم پسره ولی باز حسم تغییر نکرده بنظرتون درسته یا غلطه؟!🤦🏻‍♀️🤕😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بارداری دومم این حسا رو داشتم خودم دوست داشتم دختر باشه ولی همه میگفتن علائمت پسره . با بارداری اولم هم کلا فرق داشت . خیلی با خدا حرف میزدم میگفتم اگر تو این جور مصلحت میدونی باشه فقط سالم و صالح باشه ولی خودت از ته دلم خبر داری میدونی من دختر بیشتر دوست دارم . خلاصه که رفتم سونو دختر هم بود . تو هم بسپار به خدا هر چی خیره . ان شا الله خیرت همون ارزوت باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هر چی از خدا آید خوش آید دختر و پسر چه فرقی داره منم شوهرم میگه پسر باشه دعواش میکنم‌ میگم‌ فقط بگو ...

اره فقط سلامتی خیلی مهمه وگرنه هر چی خدا بخواد همون میشه از دست بنده کاری بر نمیاد. هرچی خدا بخواد به صلاح ما هس