2777
2789
عنوان

کسی رشتش تجربی هست؟

168 بازدید | 28 پست

رتبم ۲۰هزار اومده نمیخوام بمونم پشت چیا میشه قبول شد از پیرا ازاد یا تعهدی یا ارتش میشه😫میخوام هم برم دانشگاه هم دوباره کنکور بدم برا دندان

آزاد میشه

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزاد میشه

ازاد رو هم باید با همونا یک روز انتخاب رشته کرد؟ منم آزاد آوردم فقط

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
بله قبول میشید

با سوابق دانشگاه دولتی میشه رفت؟ کی باید انتخاب رشته کرد ؟ اصلا اطلاعی دربارش ندارم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
با سوابق دانشگاه دولتی میشه رفت؟ کی باید انتخاب رشته کرد ؟ اصلا اطلاعی دربارش ندارم

نه من اطلاعی ندارم درمورد رشته های سوابق

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
یغنی پیام نور غیرانتفاعی نیوردی؟میخوام بدونم اونها بالاتر از آزاد هستن؟

نه فقط ازاد

نه من اطلاعی ندارم درمورد رشته های سوابق

در مورد آزاد چطور چون آزاد آوردم میخواستم بدونم روز انتخاب رشته یکیه  ؟

2810