2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1787983 بازدید | 107085 پست
منیزیم بگیر بخور ، منم یمدت اینجور بودم یعنی له له بودم ازشدت درد می‌خوابیدم که بهتر شم ، بگیر بخور ...

ماشاالله ب شما سه تا بچه داری😍😍

من یدونه دارم اینه وضعم

همون بهتر یدونه میخواستم 😄 وگرنه دور از جون همه جمع مادران 😍 دومی میومد باید میومد سر خاکم 😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم اون كد رو زدم كد ملي سرپرست بزنم يا بچه؟فعلا ك هي ارور ميده پاسخ نداد

از همسرم‌پرسیدم گفت گفت کد ملی خودشو.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
[QUOTE=376129677]امروز یک یکه تولد یکیه که خیلی تکه شیوا دلبری شیوا مرمری ....... تولدم بر خودم و ...

تولد دختر من فرداست۱/۲چشمم به ساعت بود از ۱۲ رد شد😅

۱۲و۵دقیقه دنیا اومد شد ۲وگرنه یکم میشد من یکم دوست نداشتم😅

[QUOTE=376130325][QUOTE=376129677]امروز یک یکه تولد یکیه که خیلی تکه شیوا دلبری شیوا مرمری ....... ...

عزیزم ممنونم ازت   

ای وای یعنی ۵ دقیقه نگهش داشتی بعد  

چرا ۱ که خوبه ،حالا من دخترم یه روز دیرتر رفتم وگرنه ۱۱/۱۱ دنیا می اومد، ولی شد ۱۱/۱۲, آهنگ دهه فجر هم گذاشتن ، خلاصه یه انقلابی متولد شد ، پوستمو کنده   

[QUOTE=376138547][QUOTE=376130325][QUOTE=376129677]امروز یک یکه تولد یکیه که خیلی تکه شیوا دلبری شیو ...

عزیزم انقلابی به دنیا اومده دختر گلت☺️😂سالم باشن هیچ فرقی نمیکنه🤗 یکم از اون لحاظ گفتم که همیشه در حال بدو بدو هستیم یکم عید باز دوم وقت کافی دارم برا اینکه تولد بگیرم براش☺️

امروز یک یکه تولد یکیه که خیلی تکه شیوا دلبری شیوا مرمری ....... تولدم بر خودم و بر همه نی نی سای ...

به به تولدت مبارک دلبرجانننننننن❤️🤩🤗💝👏💃👯👭🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...