2777
2789
عنوان

مامانم همه مون رو گروگان گرفته 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست
خب آلن اینجا چکار میکنی باید بالای نردبون باشی

داره پودر و‌مواد شوینده رو بااب قاطی میکنه بده دستمون و بعدم شرح وظایف بده و شروع عملیات 😅😅😅

گوشیهارو هم احتمالا مصادره کنه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدای یگانه تمومممممممممم مادرای جهانوحفظ کنه الهی🥺

دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید
نه به خشونت علیه فرزندان خانواده 😄😄

من دیروز با جیغ داد وایسادم بالا سر پسران اتاقشون تمیز کنن البته بیشترش خودم انجام دادم . کلی وسیله ریختم بیرون . کاش منم مثل مامانت برش داشتم 🤣🤣

داره پودر و‌مواد شوینده رو بااب قاطی میکنه بده دستمون و بعدم شرح وظایف بده و شروع عملیات 😅😅😅گوشیه ...

آخرین وصیتت رو بکن تا گوشی رو نگرفته🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
من دیروز با جیغ داد وایسادم بالا سر پسران اتاقشون تمیز کنن البته بیشترش خودم انجام دادم . کلی وسیله ...

اره برای ما تهش یه صدای گرفته تو حلقمون میمونه ...بازم خودمون تمیز میکنیم شماره مامان اسی چنده یکم مشورت بگیرم ازش معلومه کارکشته شده🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
باز از مامان من دلرحم تره😂مامان من بود یه دورم با بابا دعوا میکرد که الان وقت تلوزیون دیدن نیست😕😂

مامان من در طول سال بابت تلویزیون صدای تلویزیون اینکه بابام جلو‌تلویریون پهنه و‌ همه ش دراز کشیده توپ و تشر میزنه بعش میکه مگه زاییدی همه ش دراز افتادی میگم که خیلییییی خشنه 🤣🤣🤣🤣🤣 بابای من خودش خشنه ها ببین مامانم جیه که بابام ازش میترسه 😄😄

چقدرم دارین کار میکنین پس حالا حالا گرفتارین

از اخرین لخظات ازادی داریم استفاده میکتیم به مامان بزرگم زنگ زدم گفتم امروز زیاد زنگ بزن اینحا که ما بتونیم وسطش استراحت کنیم 😅😅