2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1750128 بازدید | 104979 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا 🤣شوهر خواهرم رئیس امورعشایر بود تو جهاد میگفت یعنی همشون همش مشکی می پوشن قسمت هایی که کار می‌ ...

بیا بهم بگو کدوم شهره اینقد عجیب و غریبه اخهههه

شاید هم خانواده شوهرت که باهات خیلی فرق دارن فکرکنید همه همینن

بیا بهم بگو کدوم شهره اینقد عجیب و غریبه اخههههشاید هم خانواده شوهرت که باهات خیلی فرق دارن فکرکنید ...

منو میگی؟ 

ببین وارد یه شهری که میشی برای اولین بار، تو نگاه اول یه چیزایی توجهت رو جلب میکنه. من اکثریت رو میگم دیگه. وگرنه تو خانواده همسرمو مثلا نگاه کنم باز بعضی خواهرشوهرا معمولی ان و رنگی رنگی هم میپوشن. 

نوجوونا هم که دیگه اکثرا مشکی پوشن.

شوهرم میگه چون راحت تر ست میشه انتخاب اولشون مشکیه

منم انداختن تو خط مشکی 😁

حنا جان خداقوت عزیزم. سلامتی باشه 💚انشالله چندروز دیگه سال نو میشه همه خستگی ها و غما و غصه ها و بی ...

فدات گلم 😊انشاالله ماری جان🤲تن سالم به دنیا می ارزه،امروز که خستگی به تنم موند اصلا خبری نبود🥲

هزینه رفت و برگشت اسنپ هم که هست

سلام دختراخریدا مبارک🤩زرنگ موها مبارک🤩بابت کارا خسته نباشین🤩امروز از صبح تا همین الان سرپا بودم😁 ...

خدا قوت یها جون گفتی سر مزار منم دیروز پسرم و بردم با خودم سبزه هاش و بفروشه،بعدش آخر وقت رفتم بگم سر مزار بابا بزرگش هم بزاره دیدم خودش سنگ مزار و شسته سبزه هم گذاشته♥️

بغضم ترکید انقد گریه کردمممم،الانم یادم اومد بغضم گرفت🥺😞

خدا قوت یها جون گفتی سر مزار منم دیروز پسرم و بردم با خودم سبزه هاش و بفروشه،بعدش آخر وقت رفتم بگم س ...

حنا جان بازار باشه برات 

کنار سبزه بسته های کوچیک سنجد و سماق و سکه هم بزار بیشتر جلب توجه می‌کنه کنارشم یه سودی می‌کنی 

خدا بهت نظر بندازه عزیززم

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

حنا جان بازار باشه برات کنار سبزه بسته های کوچیک سنجد و سماق و سکه هم بزار بیشتر جلب توجه می‌کنه کنا ...

ممنون عزیز دلم🥰😊آره راست میگی حالا اگه فردا بازار نرم یه سر برم عطاری بخرم از اینا😊

بچه ها دستم به دامن تون

از ویپاد وام گرفتم دادم طلا

از خرجی خونه قسطش میدم

یارانه حذف شده 

شوهرم میخواد اعتراض کنه

وامهای من بالا میاد کهدچیکار کردم چقدر تراکنش داشتم 

تو رو خدا بگید 

خدا قوت یها جون گفتی سر مزار منم دیروز پسرم و بردم با خودم سبزه هاش و بفروشه،بعدش آخر وقت رفتم بگم س ...

مرسی عزیزم❤️

آخی🥺🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بلهاز سه شنبه اینجا هستیم 😉😉😉

عزیزم منم پنچ شنبه رسیدم تهران اما جایی رو بلد نیستم از بس هزینه های اینو آخر سالی زیاده و یا مترو پله داره جایی نرفتم 

بندر چ طوره برات؟ 

کجا ها رو رفتید 

چیا خوردین ؟