2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1752928 بازدید | 105307 پست
هیچ جام لاغر نیست مهسانپاهام که پرهراضیم ازش😁ولی اره ۶۲-۶۳ امکلا تو پرمقدم ۱۶۰ اخهتو قدت بلندترهمن ...

منم گفتم لاغر نبودی دیگه 

تازه خیلی هم پر بودی 

حق منو تو خوردی یافتم تو رو 

نوش جونت 🤣وای دعا کن من وزنم بیشتر شه 

البته فقط خودم دوست دارم چاق شم 

شوهرم به شدت مخالفه میگه خوبی نکن دنبال اضافه وزن نباش مریضی میگیری ولی کیه گوش کنه

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بلند هست من کلا ازهرکونه دست بردن در صورت میترسم میترسم یوقت مژه های خودم بریزه

نه نه اصلا نمیریزه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اینجا از پله افتاده بود بدون گریه سریع اومد خونه رفت از تو فریزر اینو دراورد🤣🤣🤣🤣🤣 فدات شم چشات ...

😂😂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

واااای واقعا؟ 😂😂نارین به محل زندگی و جامعه هم ربط داره. شهر همسرم این شکلی بودن همه مشکی پوش. عرب ...

والا 🤣

شوهر خواهرم رئیس امورعشایر بود تو جهاد 

میگفت یعنی همشون همش مشکی می پوشن 

قسمت هایی که کار می‌کرد همه لر بودن 

من خودم دنبال حقمم مهسان😂تو یه عکس قدی خوب ندادی ببینیم آخهخسیس شدی😁

یه درصد فکر کن خوش‌اندام بودم نمیزاشتم 

راضی نیستم از خودم 

دلم پاهای خیلی پر میخواد ولی ژنتیکی هیچکدوم پایین تنه پر نداریم بقیه خوبن معمولی رو به بالا 

ولی چیزی که من می‌خوام برزیلی هس

یه درصد فکر کن خوش‌اندام بودم نمیزاشتم راضی نیستم از خودم دلم پاهای خیلی پر میخواد ولی ژنتیکی هیچکدو ...

برو باشگاه یکی دوسال جدی کارکن ،هم تغذیه هم ورزش

بسازش🤩🤩

یه درصد فکر کن خوش‌اندام بودم نمیزاشتم راضی نیستم از خودم دلم پاهای خیلی پر میخواد ولی ژنتیکی هیچکدو ...

در کل هیچ کدوم از داشته های خودمون راضی نیستیم

با ورزش میتونی به خواسته هات برسی

چیز محالی نیست 

برو باشگاه یکی دوسال جدی کارکن ،هم تغذیه هم ورزشبسازش🤩🤩

بهت تو خونه شوهرم ورزش میداد در عرض یک ماه ساق پام قلبی شد ولی یکم تنبلی کردم 

البته یه تصادف کوچیک هم داشتم که زانو م یکم فشار بیاد میسوزه 

دو ساله میگم میرم هنوز شنبه نشده