2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1756558 بازدید | 105438 پست

یکی از بهترین حسای دنیا شستن آرایش بعدازچهارده ساعته🤗

لامصب برابری می‌کنه با طرف سرد بالش تو تابستون😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکی از بهترین حسای دنیا شستن آرایش بعدازچهارده ساعته🤗لامصب برابری می‌کنه با طرف سرد بالش تو تابستون ...

منم میشورم سبک میشم 

چهارده ساعت؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دختراخریدا مبارک🤩زرنگ موها مبارک🤩بابت کارا خسته نباشین🤩امروز از صبح تا همین الان سرپا بودم😁 ...

از وقتی پستت رو خوندم دارم فکر میکنم زرنگ موها یعنی چی. اول فکر کردم یه اصطلاح مازنی ه یا ترکی. مثلا مثل لس موس  زرنگ مو هم حتما یه معنی خاصی داره 😂

سلام دوست جان خدا خواهرای عزیزت رو واست حفظ کنه خاطرات قشنگی با هم بسازین خواهر عااالی یه ،پشتت گرمه ...

سلام درنا جان خدا خواهرت رو برات حفظ کنه .

وقتی شما در مورد خواهرت حرف میزنی حسرت همیشگی من رو از خواهر نداشتن برام زنده میکنی . 😔😔😔😔

همیشه از بچگی حسرت خواهر رو داشتم و دوست داشتم دخترم خواهر داشته باشه که اون هم قسمت نشد . 

البته برادرم رو از جونم هم بیشتر دوست دارم و همیشه پشت هم بودیم و رابطه صمیمی داشتیم ولی خوب خواهر داشتن هم واقعا نعمت بزرگی هست . 🌹🌹🌹🌹

یکی از بهترین حسای دنیا شستن آرایش بعدازچهارده ساعته🤗لامصب برابری می‌کنه با طرف سرد بالش تو تابستون ...

چهارده ساعت هم زیاده ها

من میرم بیرون فقط ضدآفتاب میزنم همونم انگار سنگینی میکنه رو صورتم. دوس دارم سریع برسم خونه بشورمش

از وقتی پستت رو خوندم دارم فکر میکنم زرنگ موها یعنی چی. اول فکر کردم یه اصطلاح مازنی ه یا ترکی. مثلا ...

نوشتم رنگ موها🤣

اومدم ویرایش بزنم وقتش گذشته بود🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یادتونه چندروز پیش میگفتم لباس نیس بخرم. این چندروز خداروشکر همسرم چندتا کار گرفت من دیدم اندازه پول ...

دقیقا چشمو باز میکنه😁من که خریدی نکردم ولی برگردم کلی مانتو میخرم بیخیال طلا😂😂😂😂😭🥴

سلام دختراخریدا مبارک🤩زرنگ موها مبارک🤩بابت کارا خسته نباشین🤩امروز از صبح تا همین الان سرپا بودم😁 ...

دقیقا تایم رفتن سر مزار پسرم خوابید از صبح که بیدار شد نخوابیده بود بچم امروز کلی پیاده روی کرده بود خسته شده بود😂😂😂😂

منم میشورم سبک میشم چهارده ساعت؟

والا صبح نه ونیم آرایش سبک کردم،رفتم مزار

اونجا مامانم گفت داییم اومده(از شهردیگه)

برا افطار دعوتشون کرد،

دیگه رفتم کمک

اصلا فرصت نشد بشورم،

چون از بعدظهر اومدن خونه

فقط تمدید کردم

دیگه یازدهونیم اینا رسیدم خونه شستم

ی آخیییییش گفتم😁

چهارده ساعت هم زیاده هامن میرم بیرون فقط ضدآفتاب میزنم همونم انگار سنگینی میکنه رو صورتم. دوس دارم س ...

اره خیلی🤪

ضدافتابم تموم شده

کرم پودر زدم وپنکک ورژ وریمل😁

البته کم😅

والا صبح نه ونیم آرایش سبک کردم،رفتم مزار اونجا مامانم گفت داییم اومده(از شهردیگه)برا افطار دعوتشون ...

آها گفتم شاید چهارساعت رو اشتباه نوشتی چهارده ساعت. حست رو درک میکنم منم امروز ظهر آرایش کردم تا شب موند اومدم خونه شستم سبک شدم دیدی بعضیا با آرایش میخوابن؟ انقد دلم میخواد اونطوری شلخته باشم و بیخیال! حتی گاهی دلم کثیف بودن میخواد! نمیدونم متوجه حسم میشی یا نه از رو برنامه بودن گاهی کلافه میشم...امشب تا برگشتیم جفتشون رو بردم حموم شستم حتی کفش کیان رو هم شستم برق انداختم. تازه دراز کشیدم برا خودم پاهامو دادم بالا ریلکس کردم😍 مرطوب کنند نیاوردم چه مرطوب کننده ای میزنی تو؟

شمام خدا قوت 

منم الان که دارم تایپ میکنم کف پاهام میسوزه 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

اره بابا طلا چیه اه اه پیف پیف 😂

☹️😂🥲😂🤐😂😂😂 دلم کت و سارافون،چند تا مانتوی سرسنگین😂😂 میخواد.بعد اتمام ایام عید هم آف های خوبی میزنن خدااااا پول برسون من قول میدم طلا نخرم😂😂😂😂😁😉🤪🤪

آها گفتم شاید چهارساعت رو اشتباه نوشتی چهارده ساعت. حست رو درک میکنم منم امروز ظهر آرایش کردم تا شب ...

وای منم روانی میشم اگه شب آرایش رو صورتم باشه😱

آخ چه حس خوبی داری الان🤗🤩

اسکین وان میزنم،عالیه خیلی راضیم🤗