2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400868 بازدید | 77708 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شام چی دارین من هیچ ایده ای ندارم گشنه ام هستم کاش شوهرم رستوران داشتهمیشه شام میرفتم اونجا

هیچی 😀شام نمی‌خوریم

بشدت موافقم باقسمت دوم حرفت😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من هر سه ماه یه پاتیل واجبین درست میکنم کل تن شوهرمو میزنماگه نزنم سرامیک سفید سیاه میشه بعدش اینقدر ...

بوش ادموکلافه می‌کنه🙃

اما الان میگن مفیده 

میگن قدیمیا سالمترم بودم بخاطر اون بود😊دیگه درست وغلطش الله اعلم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دستگاه من کندلا بودپاها بعد جلسه پنجم دیگه درنیومد ولی من تا ۹ جلسه رفتمبیکینی بالاش که در حد دو سه ...

چند وقت ب چند وقت میری؟

جاهای که دیده میشه رو نمیزنمبه قول همکارم میگه عین مرغ پرکنده میشن 🤣🤣😅🤣

مردی که دستش مونداشته باشه که مرد نیس😅

چند وقت ب چند وقت میری؟

تا جلسات ۵ هر ماه 

بعد اون ۶ بعد ۴۰ روز

۷ بعد دوماه

۸ سه ماه

۹ ۵ ماه

بعد اون هر ۶ ماه الی یکسال

من پارسال رفته بودم یه بارم امسال

یعنی یها بری میگی کاش زودتر میومدم 

اینقدر راحت میشی که حد نداره