2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400524 بازدید | 77679 پست
ایشالله یه کم کارتون گرفت اگه مغازه بزرگه یه گوشه کافی بار درست کنید قهوه و نسکافه هم باشه به نظرم خ ...

دکتر تغذیه ای که ما میریم یک میز گذاشته روی میز پودر قهوه و نسکافه ، ماچا ، کوکی و شکلات بدون قند داره یخچال کوچیک هم داره برای نوشیدنی های ایرانی و خارجی بدون قند 

مراجعین همه استقبال میکنن حتی بعضیا میخریدن برای استفاده در منزلشون 

ققنوس
قربونت برم تبی جانم♥️اولش خیلی برام سخت بود... چند روز غروب که می شد یهو بی اختیار اشک می ریختمانگار ...

خدازوشکر که خوبی... ❤️❤️❤️به مرور بهترم میشی... با این قضیه کنار بیا.. اولش ادم فکر میکنه فقط خودش اینجوری شده و این اتفاقو تجربه کرده... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر تغذیه ای که ما میریم یک میز گذاشته روی میز پودر قهوه و نسکافه ، ماچا ، کوکی و شکلات بدون قند دا ...

خیلی ایده خوبیه 

مراجعین گاهی تا دو ساعت تایم انتظار درآن

تو همون تایم یه نوشیدنی گرم تو هوای سرد و نوشیدنی خنک تو هوای گرم خیلی می‌چسبه 😋😋😋😋

فردا اگه نرسی همه میگن آه اینم از بچه نمیگن قبلا چه آتیشی سوزوندهمن کلیپ میبینم مادرا گریه میکنن نصف ...

شبیه همیم فقط من اصلا حرف مردم برام مهم نیست اصلا ها کی دردای منو دیده....حرف بزنن یه مدت من نقل مجلسم بعدا یکی دیگه....کمی دلسوزی و غیرتم اجازت نمیداد که اونم یخ میزنه....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
شبیه همیم فقط من اصلا حرف مردم برام مهم نیست اصلا ها کی دردای منو دیده....حرف بزنن یه مدت من نقل مجل ...

الان میگی

اونموقع نمیتونی 

بلاخره ماها عاطفه داریم

ما نمیتونیم اینقدر سنگدل باشیم

من باره و بارها تصمیم گرفتم که کلا رها کنم  ولی مهر فرزندی مانع شده

مهسان حق داره والا فکر کن مادری که تو زایمان اصلا کمک نکردهیچ جا پناه و کمک نبوده چند سال دیگه از پ ...

خب درکش میکنم 

میگم یه پرستار شبانه روزی میگیری و خلاص

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

فردا اگه نرسی همه میگن آه اینم از بچه نمیگن قبلا چه آتیشی سوزوندهمن کلیپ میبینم مادرا گریه میکنن نصف ...

اخ عزیزم ماملا درکت میکنم مادربزرگ مادریم همینه 

مادرم زایمان کرد تیومد کمک مادربزرگ مانانم اومد کمکش ...

بعد الان که پیر شده ...

اخ عزیزم ماملا درکت میکنم مادربزرگ مادریم همینه مادرم زایمان کرد تیومد کمک مادربزرگ مانانم اومد کمکش ...

مهسان مادرش فرشته بود اینقدر که مهربون بود

از شانس ما ایشون به پدر دیکتاتورش کشیده

خاله و دایی ام برای بچه هاشون جون میدن 

مهسان مادرش فرشته بود اینقدر که مهربون بوداز شانس ما ایشون به پدر دیکتاتورش کشیدهخاله و دایی ام برای ...

هرخانواده یدونه اینجوری داره 

دیگه گوشت وناخن نمیشه ازهم جدا کرد 

قربونت برم تبی جانم♥️اولش خیلی برام سخت بود... چند روز غروب که می شد یهو بی اختیار اشک می ریختمانگار ...

عزیزدلم نمیدونم دقیقا چی شده من تجربه دوبارسقط داشتم

خداشاهده زار میزدم حالم به شدت خراب بود

نمیدونی تنهایی چی به دوش کشیدم

ازخدابرات بهترینهارو آرامشومیخوام

الهی ربی ومن لی غیرک💖