2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398969 بازدید | 77610 پست
من مامانم واقعا خوشگلهامروز داشتم نگاش میکردم دیدم ماشالا هنوزم چهره ش جذابهبدون هیچ عمل مملی😁ببین ...

مستقل منو و مامانم هر جا میریم میگن مامانته میگم اره. بعد میگن اخیییی اصلا شبیهش نشدی که😐😐😐😐🥴🥴🥴قشنگ میزنن تو پرم🤪🤪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مستقل منو و مامانم هر جا میریم میگن مامانته میگم اره. بعد میگن اخیییی اصلا شبیهش نشدی که😐😐😐😐🥴🥴 ...

وای مهسا😁

خیلیم خوشگلی

چرا باید اینطوری بگن اخه؟؟

ببین من معلومه که دختر مامانمم

ولی اون کجا و من کجا🥴

مامانم صورت گِردش اولین و تو چشم ترین قشنگیشه

دامن خیلی شیکهباور کن مهسا قسطا نمیذارن به هیچییی فکر کنممیترسم لباس خریدن یادم بره😱بچه ها یکی در م ...

ادم هیچ وقت لباس خریدن یادش نمیره🤪🤪🤪انشالله سبک میشه به زودی میخری.. 

من دوتا دامن بیرونی دارم الان. تغییر دکوراسیون دادم😂😂

قربونت مهسایی😘😘😘اره واقعا خوبهخونه مادربزرگمم نزدیکمون بودسمت مادریخیلییی میرفتیم اونجاالان همه خ ...

دل تنگیه قبل سفره.. 😂😂😂نگران نباش. 😆من دلم مامان بزرگمو میخواد. 😥😥

سلام گل خانمها تایپیک چی شده باز

شما برو قسمت اعلانات

تاپیک مدیریت میزنه پرید

اون بالا لینک تاپیک هست

کپی کن

نی نی یارو تگ کن باز میکنن

من کم پست میزارم خیلی گشتم ک لایکی چیزی پیدا کنم نبود 💔

وای مهسا😁خیلیم خوشگلیچرا باید اینطوری بگن اخه؟؟ببین من معلومه که دختر مامانممولی اون کجا و من کجا🥴 ...

😂اخه مامانم بوره. چشاش سبزه... میک اپ میکنه همه میگن تو فرم مهتاب کرامتیه تقریبا. حتی فامیلایه شوهرم. 😀😀😀

از استرسه.. بنده ی خدا

معده درد فوق العاده بدی داره

از وقتی مشغول ب کار شده معده درد عصبی میگیره

استرس بدی می‌گیره 💔💔💔

نمیدونم چی بگم

ظهر نمیتونس بشینه گفتم بشین همه چی درست میشه

هی ناراحت پنج شنبه بود ک مشتری میومد من باید تهران برم