2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391558 بازدید | 77018 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رویا همین رو میگم نمیشه که ...سایت میکه فرستاده میشه عکس رو از آدم میگیره ولی چیزی نمی‌بینی آدم نمی ...

صبحتون به شادی معصومه عزیزم😍

خدا رو شکر که بهبودی برای همسر جان حاصل شد🤲

اونور خیلی درهم برهم و شلوغه من زیاد نمیام☺️ اینجا رو بهتر دوست دارم واسه همین گفتم اینجا چاق سلامتی کنیم 🤭

دوستان عزیز دلتنگتون بودم زیاد نمیرسم بیام😐 مشغله هام زیاده و تمومی هم نداره امیدوارم همگی سلامت و ثروتمند باشید 😘

نمیدونم شاید من اینجوری هستم ولی تاپیک مدیریت چند نفر انرژی منفی دارن که من از پشت گوشی هم حسش میکنم شدید شما چطور مثل من هستید🤔

مثلا جیران وقتی حرف میزنه آدم کیف میکنه❤️ یا معصومه 💜یا اون خانوم رد بود که الان نمیاد🩵  یا ستایش💛 آریانا 💙عاطفه که من میگم این فقط دختر دایی منه که خیلی هم دوستش دارم🧡 یا خانوم مستقل که منو یاد کارتن جک و جیل میندازه عکس پروفایلش و همونقدر شادم میکنه🩷 و البته آبی آسمانی دیفن جون رها و ...💚

و خیلی از دوستان دور همی که حضور ذهن ندارم  دوستتون دارم هوارتا 😘😘🥰

برای خورشید پس از شبهای طولانی
صبحتون به شادی معصومه عزیزم😍خدا رو شکر که بهبودی برای همسر جان حاصل شد🤲اونور خیلی درهم برهم و شلوغ ...

پاییز مهر 🩷و یها جون🩵 و نارین گلم 💙

والبته رئیس بزرگ تبسم خوشگل 💛و البته صاحب خونه مهربونمون رویای عزیز 💜

ببخشید اگه کسی از قلم افتاد واقعا بیشتر یادم نمیاد اسمها  🤔کوچیک همگی هستم🫠

نگران نباش الان چند روزه تاپیکمون میره تو پر بازدید ها با وجود تذکرات فراوون به بچه هاااا که مواظب ع ...

سلام عزیزم ، چرا اینطور شد آخه؟! 

همه چی داشت خوب پیش می‌رفت که!

احتمال داره برگرده یا رفته که رفته ؟؟ 😢😢

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
بسلامتی دخترتون چند سالشه ؟پسرم متولد ۱۴۰۰ هست .اصلا نمیدونم چطور بگیریم.بچه اول راحت بود برام دو سا ...

ممنون عزیزم

دختر منم متولد۱۴۰۰هست

میگن پسرا تنبل تر از دختران تو این موارد😅

منم برام سخت بود اما دیگه انجامش دادم،

شروع کن اگه همکاری کردتاعیدمیتونی تموم کنی،اگه نه که بزار برا بهار و تابستون 😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

پاییز مهر 🩷و یها جون🩵 و نارین گلم 💙والبته رئیس بزرگ تبسم خوشگل 💛و البته صاحب خونه مهربونمون رویا ...

عزیز دلی تو مهربون😘🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

صبحتون به شادی معصومه عزیزم😍خدا رو شکر که بهبودی برای همسر جان حاصل شد🤲اونور خیلی درهم برهم و شلوغ ...

ای وای دوستان عزیز منو ببخشید 🙏

نتونستم از امیدوارم عزیز 💙و مامان سبحان مهربون که تقریبا همسن و سالیم 💚 که واقعا دوستشون دارم و مهسا جان و رعد و برقی عزیزم که خیلی از پستهاشون استفاده کردم  اسم نبرم 🩷

بازم شرمنده اگه کسی  از قلم افتاد اصلا  کل دوستان دورهمی و بعضی از بچه های اونوری  البته نه همشون 🤪

ما یه مثال ترکی داریم میگه به شتره میگن گردنت کجه میگه کجام راسته که (منظورش به کوهانشه )گردنم راست ...

عذر میخوام از همگی 🙏

باز ما میگیم به شتر میگن چرا شاشت پسه 🙃

میگه چیم مثل همه کسه🙂

چقد امشب غلط مینویسم تو یه تاپیک بجا استیکر😍 این استیکر رو گذاشتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بنده خدا گفت چرا میخن ...

واقعا

که چی اومدن ویرایش رو حذف کردن خیلی مسخره شده 🙄🤨🤐