2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1384636 بازدید | 76323 پست
پاییز 🥲♥️ مرسی قشنگم انقدر امیدواری میدی 🥲♥️♥️♥️ مهربونم 🥲♥️😘ساعت ۷ بیدار میشه می‌ره تپسی بابا � ...

فدات شم♥️♥️♥️♥️

کم کم که بازارش بگیره دیگه نیازی نیست با ماشین کار کنه اوایل هر کاری یکم سختی داره رفع میشه😍الهی از جایی برسه وآب کرمکن هم بخرین😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم دوستان تو تاپیک مدیریت مخارج در مورد بچه دار شدن صحبت شد ولی جاش اونجا نبود بحث تموم شد 

میخواستم بدونم نظر شما دوستان چیه 

من ی پسر سه سال و سه ماه دارم 

دوست دارم ی بچه دیگه داشته باشم 

طبق مطالعات و تحقیقات فاصله سنی کم خوبه ۴سال نرمالش هست چون بچه قبلی از ابو گل دراومده یکی دیگر هم بیاد تا اون بره پیش دبستان و مدرسه اینم از ابو گل درمیاد،،، 

حالا من خودم دیسک گردن دارم البته خفیف و اینکه اینجا کسی و ندارم کمک حالم باشه 

از ی طرفی هم حس میکنم اعصاب ندارم برای بچه بزرگ کردن از ی طرف هم عذاب وجدان دارم چون پسرم ۱۹ماهش بود یهویی از شیر گرفتم ب خاطر جراحی بارداری خارج رحمی 

میگم ب بچه دیگه بیاد بخوام شیر بدم بهش پسرم ببینه من عذاب میکشم واقعاً 

حالا با این حال بچه بیارم یا نه؟؟؟ 

اینم بگم از وقتی پسرم ب دنیا اومد زندگی ما خیلی برکت داشته از نظر مالی خیلی پیشرفت کردیم 

نظرتون و میگید ممنون میشم

فدات شم♥️♥️♥️♥️کم کم که بازارش بگیره دیگه نیازی نیست با ماشین کار کنه اوایل هر کاری یکم سختی داره رف ...

قربونت برم 🤗😘

خداروشکر ماشین نفروختیم

درسته جای بهتر مغازه می‌گرفتیم

اما خب خاکخوری هم داشت و پول ماشین مابقیش می‌رفت قسط و قرض و اجاره...

دیگه کلا بی پول میشدیم

باز ی ماشین موند برامون

مرسی عزیزم 🥰 ان شاالله امسال بگیریم ک واجبات 🥲

وام مشاغل چطوریه؟کجا باید ثبتنام کرد؟ چه مدارکی لازمه؟

یه سریا میرن فرمانداری یه سری هم میرن کمیته امداد.... مغازه داشته باشی....میان عکس میگیرن....جواز کسب و....

قربونت برم 🤗😘خداروشکر ماشین نفروختیمدرسته جای بهتر مغازه می‌گرفتیماما خب خاکخوری هم داشت و پول ماش ...

دقیقا خرید ماشین سخته برا شروع کار خوبی کردین که اینطور شروع کردین بنظرم انشالله دستتون باز میشه جای بهتر اصلا مغازه میخرین😍😍😍😍 الهی همین مدت میخری خدا انقد قشنگ میچینه🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍

دقیقا خرید ماشین سخته برا شروع کار خوبی کردین که اینطور شروع کردین بنظرم انشالله دستتون باز میشه جای ...

خدا به همه پول بده حال کنن 😍♥️♥️

امروز شوهرم ب مامانش گفت مغازه زده

مامانش خودش ریخت پشماش موند 😄😄

خیلی شوکه شد

همکاراش گفتن آرایشگر بودی چرا این‌جا وایسادی آخه 😲😲😲💔💔

ما چند سال می‌خواستیم مغاره بزنیم

هی می‌گفتیم نمیشد

دیگه گفتم ب شوهرم ب کسی نگیم ان شاالله بشه هی عقب میفته

پنج شنبه حقوق گرفت دیگه نرفت، ب دوست نردیکشم نگفت، امروز همه متوجه شدن

میدونم مامانش ناراحته ها نگفتیم، اما خب اون تایم ک قول داده بود پولشو بده نداد 🥲 ۵سال پیش

گفتیم قبلش بدونه فایده نداره ک 😏😏😏😏

[QUOTE=366524980]خدا به همه پول بده حال کنن 😍♥️♥️ امروز شوهرم ب مامانش گفت مغازه زده مامانش خودش ریخت پشماش موند  ...[/QUOTE الهی آمین🤲🤲🤲🤲 دقیقا وقتی خودش هنر داره برا چی برا مردم کار کنه الهی توسعه بده کارشو🤲🤲🤲 چرا مادرشوهرت ؟؟؟؟؟؟ دقیقا کارخوبی کردین نگفتین 👌👌👌👌👌👌تجربه کردم.

تازه من سکوت کردم پاییز😂منم میخاستم بگمدیدم جو متاسفانه خیلی غم انگیز شده😔اووو چقدر گریه کردممخصوص ...

مستقل خدا شاهده از صبح تا الان تو فکرت بودم 

الان داشتم مسواک میزدم و تو دلم برات آرزوی ارامش و حال خوب کردم 

اومدم دورهمی که پستت رو دیدم 

انشالله به حق علی از فردا فقط حال خوب باشه برای هممون 

دفترو راه بنداز پریروز ماشین بیمه کردم طرف آشناست واقعا راضیه از کاسبی ابروهامو برداشتم 😁اون روز شب ...

اتفااااقااااا میخاستم بهت بگم که از عکسات صد برابر بهتری 

لطفا عکاسی رو یاد بگیر

پس لازم شد یه تصویری دیگه بریم 😍😍😍

اره بیمه رو اگه حسابی کار کنی حسابی هم پول توشه 

ولی واقعا کار هرکسی نیس 

@امیدوارmm قربونت برم امیدوارجونمال من میگذره از این مشکلای زودگذره با شوشوخودمم گنده ش کردم، البته ...

انگار نمک و فلفل زندگیت یکم زیاد شده 

یه فیلمی بود یه شخصیتی هی میگفت بازم شکر که بدتر نشد 

حالا بازم شکر ناراختی شما یه چیز عادی هست 

بلا ازتون دور بمونه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟