2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393586 بازدید | 77151 پست
دوس دارم ولی واقعا نمیدونم چجوری شروع کنم هیچی نمیدونم واقعا ولی عمده سراغ دارم با کیفیت بالا

باشگاه می‌رفتم

زن قهوه رو می‌فروخت کیلو ۱۲۰۰

تا خود خدا تعریف میکرد یکی بخره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارتخوان گرفتیم ۳۲۰۰ استوک

ی قرون تخفیف نداد هیچ

گفت ۱۲تا رول میزارم 😏😐😐😐🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

خواستیم تابلو چراغونی بزنیم ۸ب بالا

چقدر گشتیم 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

امروز شوهرم رفت شناسنامه شو از اون خراب شده بگیره

راستی بچه ها صاحب کار ذلیل مردش در دستشویی قفل زده فقط ساعت ۴ میتونن بشاشن الی آخر 😄 اونم پنج دقیقه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

این هیچ

شناسنامه نمی‌داد گاو 🐄🐄🐄

می‌گفت رفتی 😲

تازه ۱۷۰۰ باید بهم بدی

من بیمه تو رد کردم و  اینکه بهم بدهکاری 😲

گفت ۵ روز بیشترم واست از اول برج کار کردم

گفته مرخصی رفتی 😐😐😐

دیده عین آدم نمی‌ده

صدا کلفتشو انداخته رو سرش 😄😎😎داددوهوار ما سر اینکه زن بچه داریم احترامی گذاشتیم شاخ شدی...

منم هی زنگ میزدم جواب نمی‌داد

یارو داده گفتع بیا اما پول دستت اومد پول منو‌بده

چرا انقدر پروعه؟؟؟

اینهمه پولارو خورده باز پرو بود...

دیگه اون خراب شده تموم شد 😍😍😍😍😍😍

من میدونم خیلی راهی ک گذاشتیم توش سخته...

خاکخوری استرس قسط و قرض

اما دیگه شوهرم کمر درد پا درد خستگی زیاد 

حق خوری و  در دستشویی بستن 😄 نداره

💔💔💔💔

دوس دارم ولی واقعا نمیدونم چجوری شروع کنم هیچی نمیدونم واقعا ولی عمده سراغ دارم با کیفیت بالا

محصولات جنوب هم بفروشی خوبه😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
امروز شوهرم رفت شناسنامه شو از اون خراب شده بگیرهراستی بچه ها صاحب کار ذلیل مردش در دستشویی قفل زده ...

عاطفه راحت شدین آقای خودش شده بیشتر براتون وقت میذاره نیازی نیست برا یه ساعت مرخصی چرتکه بندازه و کله ی صبح پاشه‌....آرایشگری مردانه زیاد خاک خوری نداره بنظرم... اخلاق تو کار هم مهمه که مشتری جذب شه....چون قبلا کارکرده قلق کاسبس هم دستشه خیالت جمع.

دخترا گیاه بابا آدم ما برگاش کوچیکتر شده و نوک سوزی دارهویتامین هاشو بهش میدادم چند وقته نتونستم خ ...

اینم مثل ما پژمرد

کارتخوان گرفتیم ۳۲۰۰ استوکی قرون تخفیف نداد هیچگفت ۱۲تا رول میزارم 😏😐😐😐🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼 ...

عاطفه میتونین وام مشاغل هم بگیرین میدونم الان خیلی قسط دارین ولی تا اقدام کنین و اکی بشه خیلی زمان بر هست و کمی قسطاتون سبک تر میشه فک کنم ۱۵۰باشه....

من خیلی احساساتیعلی رغم ظاهرم که خیلی جدی ام دیروز زنگ زدم به مامانم بهش بگم میخواد بره آندوسکوپی من ...

دقیقا منم....دیشب اشکم دراومد یکی از دوستان سقط کرد و خیلی دردناک بود صبح پاشدم پست دیفن رو دیدم....یکی از دوستام باید صفراشو داره....من وتو که غش کردیم....اینجا هم یکی از بچه ها از صفراش گفت🥲

راست میگیاوام فنی و حرفه ای هم شنیدم میدن با درصد پایین

مفت مفت با ۴درصد هست ۹۰تومن ۱۱۶۸قسطش هست اونم تا۷سال....میتونه برداره خیلی عالیه‌