2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391558 بازدید | 77018 پست
الحمدالله جاری ندارم خواهر شوهر هم سه سال قبل من مزدوج شده بود ندیدم براش چی خواستن و چیکار کردن

من اصلا انتظاری نداشتم 

برامم مهم نبود 

ولی بعدا رفتارایی دیدم که فهمیدم باید اوایل کمی متوقع بود

اینکه مفت صاحب عروس بشن قدرشو نمیدونن

اینو خود شوهرم بهم گفت 😰😰😰😰

گذشته ها گذشته 

منم رها کردم ولی هر از گاهی آدم یادش میاد

این چیزا رو میگید آدم یاد قدیما میفته برای من حتی انگشتر نشون و حلقه عقد هم نخریدن رهاشون کردم بقول ...

راست میگیا. فقط اونا ضرر میکنن. 😂😂یا شایدم ما🤔🤔🤔امسال من واسش کادویه یه تومنی گرفتم. اون یکی شومیز. واسه اون کادو خریدن من نه🤣🤣🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا انتظاری نداشتم برامم مهم نبود ولی بعدا رفتارایی دیدم که فهمیدم باید اوایل کمی متوقع بوداینکه ...

من یک سری چیزا رو انتظار داشتم 

ما سه خواهر با هم نامزد کردیم و خوب یلدایی و عیدی و... برای اونا بود برای من نبود 

منم بنظرم باید در همه ی زمینه ها خانم باید به حد معقول متوقع باشه توقع درست تلاش میاره

فقط هم موضوع خرید و هدیه نیست .من رفتارهای درستی ندیدم ازشون

ققنوس
راست میگیا. فقط اونا ضرر میکنن. 😂😂یا شایدم ما🤔🤔🤔امسال من واسش کادویه یه تومنی گرفتم. اون یکی شو ...

مطمئن باش ما ضرر نکردیم 

منت کسی روی زندگیمون نیست که بزرگترین سوده 

بعد عروسی بهترین و گرونترین چیزا رو خریدیم با همت خودمون و همسرامون و با افتخار استفاده کردیم 

ققنوس
تو کوجیک بد شانسه ای من بزرگ بدشانس😂😂😂

من تک عروس بدشانس😁

البته این موارد به شانس ربطی نداره یکسری چیزا باید از درون طرف بجوشه 

منظورم اصلا مالی نیست ها بنده حتی محبت کلامی هم ندیدم ازشون 

بارها همسرم رو شرمنده کردن 

ققنوس
چرا من هیجوقت اینا رو دوس نداشتم چغاله که اصلا امتحان هم نکردم

یه عزیز دلی بنده دارم باغ گوجه سبز داره 

از الان تو اینستا برام کلیپ گوجه سبز خوردن آدما رو می‌فرسته که وسوسه شم به فصلش برم خونشون

ققنوس
زغال اخته دوست ندارمفقط گوجه سبزاونم اوایل که تازه اومدهمن کلی کمپوت هلو و آلبالو و انجیر و زرد آلو ...

روش نگهداری کمپوت رو به بنده آموزش میدید؟

چندبار درست کردم اما تا به حال مدت طولانی نگهداری نکردم 

شما بعد پخت شیشه رو میجوشونید و برعکس میذارید؟ یا روش دیگه ای برای نگهداری طولانی مدت دارید؟

ققنوس