2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1385867 بازدید | 76412 پست
منم میخوام کم کم خرید عید بچه ها رو شروع کنمخودم و همسرم خیلی تو عید خرید نمی‌کنیمطی سال هر وقت چیزی ...

عه امید جان شمام مث من از بهمن شروع میکنی 

تحربه نشون داد اینجوری بهتر میشه خرید کرد 

ما دوتامونم زیاد اهل جینگول پینگول نیستم اما هب بچه ها رو نمیشه بیخیال شد 

لباس بیرونی خونگی و ...خرج خود عیدم واسه ماها زیاده 

بازم شکر ای کاش همیشه پولمون برا شادیامون خرج شه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه ها دخترم الان ۱ ماه و ۲۱ روزش هست.از بدو تولد قنداق شده.بدون قنداق هم خوابش میبره اما دستاشو تو ...

قنداق رو اصلا سفت نبند ولی ببند 

یکم بزرگتر بشه کنترل دستش درست میشه کم کم خودت متوجه میشی از اون زمان به بعد دیگه نبند

ققنوس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزممن هیچ حوصله ی یه سری آدما رو ندارمولی درکمال آرامش کارمو میکنممثال زیاد دارم بگم برات این آ ...

لذت بردم از رفتارتون 

بسیاری از خانوما رو دیدم در این موقعیت ها رفتار بدی دارن و کل جمع رو بهم میزنن 

حتی اگر محقق باشیم هم نباید مهمانی بقیه رو خراب کنیم و رفتار شما بسیار عاقلانه و پسندیده بود 

پایدار و شاد باشید

ققنوس
دخترا من دیشب خواستم با کلاس بازی دربیارم شام فقط سالاد خوردم😅😅😅البته توش مرغ گریل شده و سیب زمین ...

اخی العی بهتر باشی 

انگار سردی کرده معده ات و همزمان با ویروس ...

امید ما زن وشوهر گرفتیم بار اول دو روزه سرپا شدیم فقط یه روز به شدت بدن درد داشتیم 

بعد از پنج شش روز مجدد بدحال شدیم 

شوهرم سه روز کار نرفت ادم بزرگ و قوی اصلا نمیتونست بلند شه ...

خیلی مواظب باش اگه علائم بهبودی دیدی داروهاتو قطع نکن بزار قشنگ داروها تموم شن بعد

اگر من تو اون موقعیت بودم اونجا گنگ میشمطرف هر چی میخواست میگفت بعد پامیشدم قشنگ کار می‌کردممیومدم خ ...

یاد بگیر قربونت برم

بعضیا سیاستشونه میان تو روی تو ازت تعریف میکنن از بقیه بد میگن، بعد زمانش که برسه تورو قربونیه همون آدم بدا میکنن

من واقعا آدم خوبی هستم خیلی چیزا جلوی چشممه

طرف سپاسگذار باشه ده برابر بیشتر میکنم

اما اماااان از وقتیکه فکر کنه زرنگه😂

از جمعه ی هفته ی پیش تا الان نرفتم خونشون 

همسرمم اصلا نگفته خودش رفته سر زده اونام هی چیز میز فرستادن آورده

همسرم حتی نگفت دخترمو ببرم همون روز گفت مادر هرجا باشه دخترم همونجاس یعنی تو نمیای من دخترمم نمیبرم به احترامت

تو این مدت مادرشوهر یه تماس نگرفت البته کلا تماسی نیستیما ولی غیبتم کبری میشد بعضی وقتا یه تماسی میگرفت

برای همین الان مطمئنم که متوجه شده من چرا نمیرم 

همینم که تماس نگرفته به نفع منه همسرم کلامی حرف بزنه(همیشه میگه تورو خیلی دوست دارن حالتو پرسیدن یا اینجور چیزا) میگم خیلی مهم بودیم تماس میگرفت یه حالی از منو نوه اش میگرفت

والا خودمون کم درگیری ذهنی داریم بیایم اداهای ۴ نفر دیگه روهم تحمل کنیم

خودش میدونه من درخونه اش رو نزنم اون سه تا جاریه دیگه نمیگن مردین یا زنده این

😄😄😄😏😏😏😏بخدا خودش کلافه شدهشب یلدا سر شهرک بود گفت بیا دنبالم 😩 انقدر خودشو فحش میداد ک خدایا ...

باور کن حرفا و غر های خودت این حس کلافگی رو خیییلی بیشترکرده 

نه میتونه به مادرش چیزی بگه نه غر غر تحمل کنه 

کار خوبو شما میکنی من تازگی ها یاد گرفتم که برام مهم نباشهوای که چقدر خودمو اذیت کردممن بعد ۴۰ سالگی ...

این کلیپای قانون 18,,40،،60رو ندیدی؟

واقعا جالبن

عه امید جان شمام مث من از بهمن شروع میکنی تحربه نشون داد اینجوری بهتر میشه خرید کرد ما دوتامونم زیاد ...

امسال میخوام زود شروع کنم

البته باید سر بزنم ببینم چیزی جدید آوردن یا نه

ایشالله پول باشه

صرف خرید و خوشگذرونی بشه

شمام دقت کردین چقدر جنس لباسها ضعیف شده

لذت بردم از رفتارتون بسیاری از خانوما رو دیدم در این موقعیت ها رفتار بدی دارن و کل جمع رو بهم میزنن ...

نه عزیزم

من هیچوقت خودمو با کسی درگیر نمیکنم اصلا 

اما با رفتارم کاملا شخص مقابل رو متوجه اشتباهش میکنم

البته وقتایی که شلوغ باشه

اگر خودمون باشیم دوتایی قطعا گوشزد میکنم بازم بدون بی حرمتیِ کلامی

بچه ها دخترم الان ۱ ماه و ۲۱ روزش هست.از بدو تولد قنداق شده.بدون قنداق هم خوابش میبره اما دستاشو تو ...

من اصلا قنداق نکردم. کلاسی که رفتم بهم گفت اگرم قنداق کردی دستاش بیرون باسه بچه ارامش بگیره. حرکت کنه. 

چقدر جاری جان پر رو تشریف دارهواقعا روش میشه همش بچه ها رو می‌فرسته خونه شماحالا یه ۲۰۰ تومن میزاشت ...

چییییییییییی دویست تومنننننن🙄🙄🙄

خداشاهده پارسال عیدی ۵تومن داد بهشون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اخی العی بهتر باشی انگار سردی کرده معده ات و همزمان با ویروس ...امید ما زن وشوهر گرفتیم بار اول دو ر ...

۸ تا قرص داده🤕🤕🤕🤕

امروزم تو سرم ۴ تا آمپول زد

خدا رو شکر الان بهترم ولی صبح واقعا خیلی اوضاعم بد بود

چقدر تو اون حال خدا رو شکر کردم

که شوهرم بود و تونست منو ببره دکتر

بابت دخترم شکر کردم که تا جایی که تونست تلاش کرد