2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1342786 بازدید | 73061 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان

امشب یک اتفاق خوشایندی برام افتاده که دوست داشتم خوشی اش رو باشما شریک بشم.

همسرم مردخیلی خوبیه ولی اصلا اصلا اهل تولدو روز زن واعیاد وچمیدونم سوپرایز و.... نیست.حتی دوست نداره ماهم سوپرایزش کنیم.

من تو این۲۳سال زندگی خواستم این مساله رو تغییربدم،امانشد.دیگه خودم بهش عادت کردم.یعنی واسم عادی شده روز زن هدیه نگیره،تولدمو تبریک نگه و....میدونه من گل خیلی دوست دارم و ده سال پیش یک شاخه گل برام گرفت وگفت تو تنها زنی هستی که از من گل گرفته،اونقدربالیاقتی نتونستم برات گل نگیرم.

حالا۸دی تولدمه.امروز اومدم خونه دیدم دخترم وهمسرم گل وکیک وهدیه گرفتند.دخترم گفت تمام ایده وهزینه با پدر بود.همسرم گفت توبهترین زنی هستی که من تو زندگیم دیدم.اصلا هنگ کردم.مامانم وخواهرهام گاهی برام تولد میگرفتند.حتی دخترم اینکار رومیکرد.اما همسرم اصلا تو اون جمع نبود....سوپرایز عجیبی بودبرام.خواستم خوشحالیش روباشماشریک بشم.

خدایا بی نهایت شکرت
حرفی زد ک قهر کردم..بعد جا انداختم متکای اونو ننداختم ک بره اتاقپرو پرو آمد پیشم 😏 منت کشی فرمایید ...

کار خوبی کرد🤪🤪🤪🤪 جا جدا ممنوع🤨

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
این وصله های ناجور رو به من نچسبونید فقدمن مهمونیمخوابمم میاد هنوز همه نشستن😴

وصله ی جوریه خواهر🤪🤪🤪

سلام دوستانامشب یک اتفاق خوشایندی برام افتاده که دوست داشتم خوشی اش رو باشما شریک بشم.همسرم مردخیلی ...

سلام تولدت مبارک 😍😍😍😍بیین کم میگه ولی طورری میگه تو ذهن ودلت ثبت میشه😍😍😍😍 کیفیت داره😁

اونور یکی نوشته شوهرمو باید ببرم حمام..🤦🏻‍♀️😄یکی جواب داد خدا قوت 🤦🏻‍♀️😄😄😄😄

تو پس انداز؟

سلام دوستانامشب یک اتفاق خوشایندی برام افتاده که دوست داشتم خوشی اش رو باشما شریک بشم.همسرم مردخیلی ...

تولدت مبارک عزیزم. انشالله همیشه شاد و سلامت باشید در کنار خانواده.. ❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم

چ قشنگ 😍

تولدتون مبارک باشه 🥰

ان شاالله عمر با عزت داشته باشی...

دختر منم دی ماهیه 🤗😍

تولدتون مبارک 

خوشخالیتون پر تکرار 

چه قشنگ بود حال وهواتون 

دختر و همسر هم دست مریزاد دارن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

آخی😍چه حس خوبی🤩

تولدت مبارک💖

عشقتون ماندگار🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...