2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1339089 بازدید | 72884 پست
تبسم جان شروع افسردگی منم دقیقا زمانی بود که همه چیز روی روال بود... زندگی خوب شده بود و از بحران او ...

خب تو چیکار کردی خوب شدی؟؟؟من دیروز یه روانشناس رفتم اصلا مثل فیلما خوب نبود باور کن شوهرم از اون بهتر ارومم میکرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص ال دی رو میگی؟همون که رنگش کرمه؟من چند بار بخاطر اینکه پری نشم خوردم ( مثلا مشهد رفتنی یا برای ع ...

اره همون

دکتر گفت بدن بابدن فرق داره ،

ب من نساخته بود🥲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکی دو بار قبلا خوردم همونجور که گفتی تهوع و استفراغ داشتم مثل حاملگی که قطش کردم اوایل ازدواج بود ی ...

ترس نداره که،خیلی راحته ،تو پریودی میری میزاری رااااااااحت وآسوده میشی😉،نه در داره نه چیزی

منم میخام برم بزارم

ولی همسرم مخالفه🙁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

حالا من که شیکموعم اصلا به سرم نزد تستش کنم😬نمیدونم فکر کنم از ترکیبش ترسیدم حس میکنم سنگین باشهعسل ...

یه صبح جمعه بخور مشتری میشی😋

خب تو چیکار کردی خوب شدی؟؟؟من دیروز یه روانشناس رفتم اصلا مثل فیلما خوب نبود باور کن شوهرم از اون به ...

پیش هرکسی نرو...

بعضی روانشناسا واقعاً بی سوادن...

مامانم خواهرم ابتدایی بود از طرف مدرسع باید میرفتن بچه ها

بلا نسبت روانشناس عین سگ می‌موند

دعوا میکرد اشششک خان

خب تو چیکار کردی خوب شدی؟؟؟من دیروز یه روانشناس رفتم اصلا مثل فیلما خوب نبود باور کن شوهرم از اون به ...

ویزیت پس بگیر بده به شوهرت 

هردو ارومتر میشین 😅

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
وای دختررر 😍با دیدن این لباساااااآدم مست مست میشه 😍

منم فکر میکنم دیفن همسرش رو با قیافه دخترانه بدنیا میاره 

یه دخمل سوگولی کپی اقای پدر

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....