2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1337807 بازدید | 72819 پست

بچه ها من رفتم مدرسه بچه ها 

برامون سوپرایز داشتن (البته قسمت زیادیش رو لو داده بودن)

خیلی خوب بود 

یه سرود خییییلی خوشگل بچه ها باهم دیگه خوندن همراه با آهنگ و اشاره 

خیلی احساسی بود من که گریه کردم همینطور چندتا از مادرا 

بدو ورود هم بچه هام اومدن دستم بوسیدن گل و کادو دادن 😍

خلاصه دوباره رفتم تو فکر همون خونه سه طبقه🤣🤣🤣🤣

دست خانم معلمشون دردنکنه خیلی زحمت کشیده بود چقد هماهنگی و تدارک 

هرچی از خدا بخاد بهش بده انشالله

انشالله سرفه خلط دار داره تب دیشب نداشت خداروشکر شربت پروسپان بدم خوبه،؟رقاص مال یه دقیقه شه کلا بای ...

فک کنم اموکسی کلاو بدی خوب باشه.. 

حساس شدی یکمبه خاطر قرصه. منم اون هفته همینطوری بودم شوهرگ حرف میزد قاطی میکردم.🤕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه هامن ی چیزی از کرج سفارش بدم شنبه ارسال میکنهتا پنج شنبه ب دستم میرسه؟تا جمعه تولد مهرسا س لازمش ...

من همیشه چیزی سفارش میدادم زود می‌رسید دو هفته پیش هدیه ای سفارش دادم و آدرس برای استان دیگه ای بود 

از یکشنبه تا حالا دست مامور پست هست الکی دوبار زده رفتم و نبودن در حالی که گیرنده بیمار هست و نمیتونه از منزل خارج بشه دو هفته ست دو تا دختراش هم کنارش هستن 

یعنی خونه اصلا خالی نبوده که مامور بیاد و در باز نکنن

دخترا از هدیه و نحوه ارسالش خبر دارن 

ققنوس
واقعااا عشقنخدا برای هم حفظتون کنه❤️مهسانیکی از بزرگ‌ترین نعمت هایی که خدا بهم لطف داشته، داشتن دو ت ...

ممنونم 

خدا برا شمام حفظ کنه 

مستقل بعد پیامم همون خواهر کوچیکه زنگ زد اتفاق خیلی بدی براشون افتاده .

دلم پر از غصه شد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بچه ها من رفتم مدرسه بچه ها برامون سوپرایز داشتن (البته قسمت زیادیش رو لو داده بودن)خیلی خوب بود یه ...

عین برنامه سرودی که میگی رو امروز تو اینستای یکی از دوستام دیدم

اونم خیلییی خوشحال شده بود

بچه ها من رفتم مدرسه بچه ها برامون سوپرایز داشتن (البته قسمت زیادیش رو لو داده بودن)خیلی خوب بود یه ...

چه با مسئولیت آفررررین 

بعضی معلمااا عاشق کارشون و بچه هان 

اتفاقااا ما برای ثبت نام پسرم چون جابجایی داشتیم امسال کلی چالش داشتیم از دی ماه سال قبلش ما تو راه رفت و برگشت مدرسه ی خوبی که سراغ داشتیم و تو محلمون بود ،بودیم (از دو جهت اصرار به این مدرسه داشتیم که هم تعریف آموزشش رو شنیده بودیم هم چون نزدیک منزلمون بود احتیاجی به سرویس نبود از طرفی هم دلم نمیخواست پایه ابتداییش رو مدارس غیر دولتی بره )

ولی امان از مدیر بد عنق عقده ای و سمجش 🤬🤬🤬🤬

مارو برد آورد………

برد آورد……….

آخرم گفت جا ندارم☹️☹️☹️

(اصلا هم بحث کارنامه و این حرفا نبود چرا که هم پسرم درسش خوبه هم چون توصیفین خیلی نمره کارکردنداره ولی ایشون حتی به کارنامشم نگاه نکرد میگفت چون نیم پایست فقط بچه های خودمو پذیرش میکنم مگر اینکه جابه جایی داسته باشم بتونم جایگزین کنم 

نگم برات چقدر آموزش پرورش رفتیم واسطه و آشناهامون زنگ زدن وزارت آموزش پروش و کجا و کجا ها رفتیم خلاصه  غرض از گفتن این ماجراها حرفم به معلم مسیول امسالش هست به قدری برای بچه ها و یادگیریشون مایه میذاره و در تلاشه خدارو شکر استرس کلاس سوم بودنشو ندارم از بچه کار میخواد 

خدا حفظ و زیاد کنه همچین دبیرایی رو عمر با عزت و طولانی و روزی حلال نصیبشون کنه😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c