2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1337846 بازدید | 72821 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما اینجور مواقع میگیم دلتو بد نکن بخور🤪🤪منم خیلی خوردم حلوا و اینا هم. فقط کاچی کم خوردم هر روز چا ...

اره چون نمیدونستیم مغز فکر میکرد مفیدم هست تازه براش 🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
نیش زده خداروشکر مهسان جون پوستش کنده شد دوتا دندون هم زمان اونم دندن های عقب م چقد بزرگن و سخت در م ...

اخی العی طفلی 

من همین شربت میدادم بعدم با دستم ماساژ میدادم شربت رو روی. کل لثه ها 

بعضی بچه ها راحت هستن بعضیام سفت و سخت ...

ان شاالله به دندون افتاده دیگه راحت هم میخوره دیگه

قربونت مهربون واقعا از دیشب کلی ذهنم درگیر بود با اینکه اصلا تصمیم ندارم حالا حالا به مهاجرت فک کنم ...

سخت ترین قسمت مهاجرت به نظر من وقتیه که زن و شوهر هم سو نباشن

امیدوارم هر تصمیمی که به صلاحتونه بگیرید♥️

انشالله .مرسی عزیزدلم ممنونم راهکارت خیلی خوب بود یک روز بدون بچه باید ببینم کی بشه چجوری بشه با کی ...

نارین من خیلی ازاینکارا میمردم 

یه روز بی بچه واحبه 

بزار پیش مادر خواهر یا هرکسی اعتماد داری 

دو سه ساعتی که بزرگترا مدرسه ان هم میشه کوچیکه رو بدی خواهرت 

با شوهرت برین دو ساعت خوش بگذرونین 

لازمت هست 

منمه کلی حالم بهتر میشد 

همینه بعد گوجه زمستونم بدرد نمیخورن که ن ک املت درست میکنم ی زره ربم میزنم تا قرمز بشه این ی نمونه ا ...

افرین شیرین و بی رنگ 

اینجام با اینکه شهر کشاورزی هست اما حبوبات بالای صد هستن

همینه بعد گوجه زمستونم بدرد نمیخورن که ن ک املت درست میکنم ی زره ربم میزنم تا قرمز بشه این ی نمونه ا ...

افرین شیرین و بی رنگ 

اینجام با اینکه شهر کشاورزی هست اما حبوبات بالای صد هستن

سخت ترین قسمت مهاجرت به نظر من وقتیه که زن و شوهر هم سو نباشنامیدوارم هر تصمیمی که به صلاحتونه بگیری ...

قربونت مهربون 

همچنین اتفاق های خوب برا خودت 😘🌹💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
همه مطلبت یه طرف اون جمله اخرت یه طرفت🤣🤣من که شوهر گفت تا اطلاع ثانویه اسم طلا پیشم نیار 🤣🤣🤣فقط ...

بابا کل بدنم رو از استرس لرز گرفته بود چاره ندارم بجز همون با جمله ی آخر خودمو گول بزنم .

بدهکارم باید برابر وزن طلا ،،طلا پس بدم 

امسالم از شانس گل بلبلم از دو تومن رسیده به پنج دیشب از طلافروشه پرسیدم میگه همین فرمون بره عید شاهد گرمی هشت تومن هستیم 

انشالله .مرسی عزیزدلم ممنونم راهکارت خیلی خوب بود یک روز بدون بچه باید ببینم کی بشه چجوری بشه با کی ...

من دخترمو گذاشتم پیش مامانم

با شوهرم رفتیم سینما 😁

پبش یکی بزار چند ساعت با خودت حال کن 🤗😍

انشالله سرفه خلط دار داره تب دیشب نداشت خداروشکر شربت پروسپان بدم خوبه،؟رقاص مال یه دقیقه شه کلا بای ...

اره عزیزم پروسپان خوبه برا سرفه خلط دار😘

همه بچه های دورهمی مریض شدن،دخترمنم سرماخورده غذا نمیخوره دوروزه دقم داد🥹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...