2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1339228 بازدید | 72894 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهش می کنم عزیزدلممن خیلی کلی گفتم، باز اگه مورد جدیدی یا چیز به خصوصی به نظرت رسید همینجا بپرساگه ...

قربونت مهربون 

واقعا از دیشب کلی ذهنم درگیر بود با اینکه اصلا تصمیم ندارم حالا حالا به مهاجرت فک کنم فک کنم همش به خاطر ترسه که اگه نتونم تحمل کنم چه میشه سراغش نرفتم..... ولی دیشب حرف های شوهرم حس کردم اون داره جدی میگه😅 با اینکه تو اکثر چیزها با هم هم نظر و هم عقیده هستیم ولی حس کردم اون داره الان بهش فک میکنه شاید منو ترسوند. 

بازم ممنون که برام نوشتی.... رلستی یکی از کشورهای مورعلاقه مون اتفاقا سوئد هست جفتمون خوشمون میاد ازش😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
دخترا من این ماه خرج خونه رو با ۵،۵۰۰ بستماما بازم میرم مدیریت رو میخونم حس میکنم کم کاری کردم🤣🤣

من خیییلی وقته اصلا نرفتم ولی شک نکن هنرکردی 

من اصلا تو کتم نمیره کمتر از این رقم.مگه اینکه مجبور باشن و در نهایت محرومیت زندگی کرد 

من که فقط ۵تومن خرید سوپری میشه ولی باز هم احساس افسردگی دارم از خرج نکردن

دخترا من این ماه خرج خونه رو با ۵،۵۰۰ بستماما بازم میرم مدیریت رو میخونم حس میکنم کم کاری کردم🤣🤣

بابا تو خیلی شاخی ها. 

ما اگه یه ماهمون رو ۶تا۷تومن ببندیم اون روز میرم جشن حسابی میگیریمااااا🤣🤣🤣🤣

خدایی بیا بگووو چطور با این مبلغ بستی چیا خریدی خیلی کنجکاوم رو مقدار این خرج کرد. 

همین دیشب سر جمع یک کیلو تخمه خریدیم هم کدو هم تخمه آفتابگردون برا مصرف خودمون فقط..... ۳۵۵هزار تومن شد 😅😅

این مبلغ عالیه عالی💃🏻

من که دیگه فرصت نمیکنم بنویسم

البته از حوصله مم خارجه

بازم البته ۹۰ درصد خریدا با همسرمه، دوست ندارم ازش بپرسم که بره تو فضای حساب و کتاب

راستش نوشتنشم تاثیری تو زندگیم نداشت، هر چی لازم باشه میخرم 

البته یه چیزایی رو تو گوشی مینویسم ولی نه اونقدر ریز

۵/۵ برای سه نفر زیاد نیست بنظرم

منطقیه از نظر من

من خیییلی وقته اصلا نرفتم ولی شک نکن هنرکردی من اصلا تو کتم نمیره کمتر از این رقم.مگه اینکه مجبور با ...

نارین تو فقط یه چیز میخوای ولاغیر 

بدون بچه و دغدغه شون یه عصر تا شب ساعت ۹بری بازار بگردی و دو تا دونه نه بیشترها خرید کنی برا خودت..... ببین اونوقت حال و روزت رو. 

من خیییلی وقته اصلا نرفتم ولی شک نکن هنرکردی من اصلا تو کتم نمیره کمتر از این رقم.مگه اینکه مجبور با ...

نارین جون منم واقعااا با مدیریت شدید گذروندم

ببین از هیچ لحاظی بهم سخت نیومدا خداروشکر

ولی هزارتومنمم با برنامه خرج کردم

وگرنه ماه های قبل زیر ۷_۸ تومن هزینه امون نمیشد

من غش کردم🫠🫠ماهی کوچولو♥️♥️

🤩🤩حتما مویز بخور. اگه میتونی روزی یه کاسه. منبع مهم اسید فولیک تو هوش بچه خیلی تاثیر داره. البته که شما ژنتیکی باهوشید😘کنجدم خیلی خوبه. 

🤩🤩حتما مویز بخور. اگه میتونی روزی یه کاسه. منبع مهم اسید فولیک تو هوش بچه خیلی تاثیر داره. البته ک ...

مهساجون فکر کنم ماه های اول کنجد خوب نیس و خدای نکرده باعث سقط میشه 

خدایا شکررررت 😙
بابا تو خیلی شاخی ها. ما اگه یه ماهمون رو ۶تا۷تومن ببندیم اون روز میرم جشن حسابی میگیریمااااا🤣🤣🤣� ...

نازی اتفاقا اصلنم بهمون سخت نگذشت

البته من انواع گوشت رو داشتم تو خونه

اما این پنج ونیم هزینه ی همه چیمون شد

تازه ماشینم نداشتیم

وقتی مجبور باشی واقعا میشه

فقط من نذاشتم ذهنم بازیم بده که مجبورم برای همین راحت گذشت خداروشکر

نازی اتفاقا اصلنم بهمون سخت نگذشتالبته من انواع گوشت رو داشتم تو خونهاما این پنج ونیم هزینه ی همه چی ...

خیلی هم خوب بوده خدا رو شکر 👌🏻

مهساجون فکر کنم ماه های اول کنجد خوب نیس و خدای نکرده باعث سقط میشه

من که خیلی میخوردم نمیدونم والله. من با اینکه خطر سقط داشتم. دو تا هماتوم داشتم که اندازشون از خود بچم بزرگتر بود😂😂از دکترم پرسیدم گفت خانم شما مریض نیستی بارداری. همه چی بخور. به اندازه. منم میخوردم. اخر حاملگی فهمیدم عسل و خرما دهانه ی رحمو نرم میکنه. منم خیلی میخوردم. 

ما هم نمینویسیم. هروقت چیزی نیاز شد به اندازه میخریم. راستش خرجا با همسرمه اونم اصلا نمیدونه چقدر میشه چون خرجایی که واسه شغلش میکنه و کارگرش زیاده همه چی قاطیه.. فک کنم خرج خونمون همون 6 تومن بشه