2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1339663 بازدید | 72904 پست
خداییش بچه هام درس رو خیلی سریع یاد میگیرن فقط بازیگوشنیعنی مثلا جوری نیس هی بخام درس توضیح بدم براش ...

نارین جان

کم کم ب پسرت یاد بده دیگه رو پات نخوابه..

من از پارسال رو پاک نمیخوابونم

امسال راه میرفتم لالایی میگفتم

بعدش خودمو ب خواب میزدم 😄 الانم همین منوال 😄

کم کم برو سوی همین روش 😎 پات درد میگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا زمانی که این طلا و دلار بررسی میکنی این حال خرابی همینه همیشه بهار. من هم همینطور بود ولی الان چن ...

نازی جون ببین هیچکس اندازه ی من از اخبار بی خبر نیست

من هیچ اخباری رو گوش نمیدم نمیخونم

اما داریم تو این جامعه زندگی میکنیم مخصوصا منکه شاغلم

میرم سرکار خودم نه همکارام همه دارن درمورد طلا و سکه صحبت میکنن قیمت رو میشنوم

بعدم کبک که نیستیم سرمون رو بکنیم زیر برف

همین افزایش قیمت دلارو طلا میشه افزایش مواد غذایی و لوازم ضروری زندگیه روزمره امون

ما چه پیگیر باشیم چه نباشیم اینا تاثیر مستقیم دارن رو زندگی عادی ما

نه دیگه زیاده روی نه. مثلا یه قاشق چایخوری رو تو یه ذره عسل میریختم در طول روز احساس ضعف میکردم میخو ...

من دیگه بعد اون ماجرا میگم همون یه ذرررره هم نباید استفاده بشه 😄😄

خدایا شکررررت 😙
دلت میخاد جیغ بزنی؟؟؟فقطططط🤣🤣🤣من در روز هزارااان جییییغ بنفش میزنم شانس اوردم خونه ویلاییه وگرنه ...

منم تک و توک میزنم 😢مثلا دیشب میخوام جارو بزنم یه ربع دجارو روشن دستش بود مثلا داشت تمیز میکرد ازش گرفتم هی میشست رو دکمش یا خاموش میشد یا سیمش جمع میشد اخر یه حیغ زدم رفت🥴منم میگم شانسم همسایه ندارم. فقط یه خانم و اقای مسن هستن که سمعک دارن. اکثرا خرابه وگرنه ابرو نمیموند برام. 

ال دی هم تاثیر داره. هورمونات به هم ریخته. الهی که امیرعلی زودتر خوب شه پسره ی رقاص😍

مهسا بچه ها امتحانشووو دادن؟ انشالله که نتیجش خوب باشه🤲🏻

اره برگشته خوابیده 

فعلا که میاد ومیگه خوب بود فلان اما عربی امروزشون سخت بوده یا بلد نبوده نمیدونم 

نمیدونم باید سخت بگیرم؟زیاد سخت لگیرم؟سخت نگیرم؟کلا بیخیال شم؟فقط کمک میکنم بخونه و درک کنه مطالب رو 

ممنونم از احوال پرسیت عزیز

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
همه چیز خیلی گرون شده من کلا خرید نمیرم چند روز پیش رفتم سبزی قرمه بخرم پاک نشده کیلو ۵۰ 😑گوجه ۴۵ ی ...

دقیقا همینه

طلا و دلار رو میشه نخری

ولی این لامصبا تاثیر مستقیم میذارن رو احتیاجات اولیه ما از خوردو خوراک بگیر الا آخر

بابا من یه آرد رو گرفتم ۳۸ تومن ده روز بعد خریدم ۴۴ تومن

این یه نمونه اشه دیگه ای آخر

همین گوجه من اونموقع که ارزون بود چندکیلو خریدم از وسط نصف کردم گذاشتم فریز هنوزم دارم خب وقتی تموم بشه باید بخرم دیگه یا مواد غذاییه دیگه

کلا یه چرخه ی معیوبه که ظاهرا قرارم نیست درست بشه