2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1323848 بازدید | 71772 پست
دیفن جان معمولا حالت تهوع به دلیل کمبود ویتامین b6 هست 😊به حرف من گوش کن سیرابی بخور 🫠برای تهوع با ...

دو روزه ناشتا آب قلم و آبلیمو می خورم خیلی کمکم کرده

حالا سیرابی رو هم امتحان می کنم، امیدوارم که بتونم بخورم

مرسی ازتون عزیزدلم♥️😘

ای وای چقدر اذیت شدید شما... مامان منم مثل شما بود خیلی حساس

حتی از آب دهن خودشم چندشش می شد و هی می رفت دهنش رو می شست، خداروشکر من اونقدر اذیت نیستم

وای اتفاقا دیشب به همسرم می گفتم از دوتا راه به دنیا آوردن بچه، هیچکدومش رو دوست ندارم

کاش می شد بالابیارمش😅😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیز با فامیل هیچ ارتباطی نداره گاهی عمه هاشو میبینه که اونا چن بار بهش گفتن مادرت خیلی حساس و وس ...

سلام خوبی درنا جون 

همه ی ما ها ک بچه ی نوجون داریم این چیزا رو درک می کنیم

ببین من نمی دونم دور و بر شما هم هس یا نه؟؟؟

بصورت تقریبی می خوام بگمم 

ولی من تو نزدیکان زیاد دیدم دخترای که سطح رفاهی خوبی داشتن

خانواده ها براشون همه جوره رفاهیاتی فراهم کردن

مهر و محبت و عاطفه شون کمتر بوده

و بیشتر وقت ها لحن حرف زدن شون 

حاکی از بوده که چیزای کم گذاشتن براشون

واینکه اونای رو دیدم با هست و نیست زندگی با دار و ندار پدر و مادر آشنا بودن

خیلی عاطفی قدر شناس و با محبت ن. و با ی عشقی با پدر و مادر شون بر خورد می کنن

اینا هم بزرگ تر میشن متوجه مشین عزیزممم

ای جان🤪طبیعیه اما اگه میتونی تحمل کنی سعی کن قرص ضد تهوع نخوری،مخصوصا دمیترون،خییییلی عوارض دارندیف ...

♥️♥️

منم تا الان عسل نخوردم اما چیزی از ممنوعیتش نگفت

فقط جگر و زرشک و زعفرون رو گفته.

پس با یه کم شکر شیرین کنم ریسک‌نکنم.

کلا سعی می کنم با کنترل تغذیه و رعایت کردن علائم رو پشت سر بذارم. خودمم قرص دوست ندارم بخورم

دو روزه ناشتا آب قلم و آبلیمو می خورم خیلی کمکم کردهحالا سیرابی رو هم امتحان می کنم، امیدوارم که بتو ...

عزیزم بارداری تون رو تبریک میگم

انشاءالله به سلامت نی نی تو بغل بگیری 🤲🤲

سلام نازی جان مهربونم خوبی عزیز آره چیزی نگفتم از بس هنگ بودم قبل از سال تحصیلی خواهرم حرف شما رو ز ...

منم پسر کوچیکم از بزرگه خیلی قدر شناستره 😘

باباشو هم خیییلی دوست داره 😍

اون روز به داداشش میگفت چرا اینقدر مامان و بابا رو اذیت میکنی چرا مثل یک باطری خرابی که شارژ نگه نمیداره  و زود همه حرفها یادت میره😁

اون بیشتر قدر هزینه ای که براش کردیم میدونه وقتی گفت نذاشتین برم عمان برگشت بهش گفت از فردا خودت برو سر کار پول جمع کن اصلا برو اروپا امتحان بده🤑🤭

بهش میگه ببین خیلی از دوستات خرج دانشگاه و حتی یک کتاب رو باباشون نمیده بعد بابا همه کار برات میکنه بازم ناشکری 😐

از روزی که به دنیا اومده خدا نگهدارش باشه یک بار نشده بگه من اینو میخوام اونو میخوام چند روزه بهش میگم از بابات پول بگیر برو کفش بخر میگه بابا هر وقت خواست خودش میده 🙄

اصلا نمیگه باید به زور براش چیزی بخری کلا حرف گوش کنه 😘

همسرم میگه اگه این فردای روزگار بیاد بگه بابا خونتو بفروش من پولشو لازم دارم تردید نمیکنم تو فروش خونم همون لحظه براش انجام میدم🫠

ولی پسر بزرگم خدا ببخشه توقع داره همه چی واسه فراهم باشه تازه بعضی موقع ها میگه شما که شرایط مالیتون متوسط بود چرا دو تا بچه آوردید 🤨

البته منم از خجالتش در میام🤭 از اون مامانایی نیستم که لی لی به لالاش بزارم🙄 ولی خوب در نهایت مجبوریم حمایتش کنیم تا کارهاش تموم بشه به امید خدا 🤲

برای خورشید پس از شبهای طولانی
♥️♥️منم تا الان عسل نخوردم اما چیزی از ممنوعیتش نگفتفقط جگر و زرشک و زعفرون رو گفته.پس با یه کم شکر ...

دیفنی جون شما فکر کنم با روحیات دخترای الن بیشتر آشنا باشین

میشه لطفا دررخصوص 

بچه های نوجون النی ی کمی بیتشر بهمون اطلاعات بدین

♥️♥️

اگ نی نی ناز دونه اجازه میدن♥️♥️

ساعت مبارکت باشه😘کادوی نقدی دادی به مادرت؟😍بگردی پیدا می‌کنی چیزی که می خوای رو😉

نه عزیزم.

رفتیم سه دست پلو  خوری میوه وکاسه ماست و دیس برنج چینی  برداشتیم پولش رو تقسیم کردیم به سه .

قرار شده یسری ظروف  بی استتفاده هم بفروشیم  کاسه ی سالاد و ...‌هم بگیریم .

چینی داشت اما غیر متفرقه و لب پر و رنگ به رنگ بودن برای مادرم از این چینی های گرد لب طلای زرین گرفتیم .

البته پیشنهاد خواهرم بود یک دست کردن ظرف ها  

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
دو روزه ناشتا آب قلم و آبلیمو می خورم خیلی کمکم کردهحالا سیرابی رو هم امتحان می کنم، امیدوارم که بتو ...

دیفن من تا زمانی ک فهمیدم جنسیتش چیه 

حالت تهوع و استفراق شدید 

۸، ۹ کیلو کم کردم انقد ک چیزی نمیخوردم 

از تمام مواد شوینده متنفر بودم😄😄

گوشت و مرغ ابدا لب نمیزدم 

عاشق بستنی یخی بودم اونم طعم پرتقال 

زمستونم بود بستنی یخی گیر نمیومد 

شوهرم چنتا محله میرفت تا برام گیر بیاره

از حاملگی متنفر شدم انقد ک من حالم بد بود 

انشالله برا تو زودتر حالت بهتر بشه

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

آره داشت یه چیزی میخوند موهاش اکثرا بلند بود تا کمر عمه هاش میگفتن کوتاه نکن نازک هم هست شونه کردنش ...

سلام درنا جان خوبی

پیاماتونو خوندم و از ته قلبم درکتون کردم

منم این مشکلات رو با دخترم دارم 19سالشه 

با یه حقوق کارمندی کلی واسش هزینه کردم

از مدرسه غیرانتفاعی و کلاسهای کنکور خصوصی و آزمونهای مطرح بگیر تا کلاس زبان، کامپیوتر،تراپیست (به مدت 5سال از سوم راهنمایی) مشاوره تحصیلی ماهانه جدا و باشگاه یه رشته ی تخصصی😑😑

و باشگاه ایروبیک و....

بماند که چقدر هزینه ی شام و تفریحاتش با دوستاش

از لباس و پوشاک و اکسسوری هم که نگو

تازه در حد توانم یه نیم ست طلا یه تک پوش یا (تک دست) و یه گوشواره هم براش خریدم

مسافرتا هم که همیشه میریم هتل خوب 

پارسال باباش یه وام گرفت رفتیم یه مسافرت خوب که خودش مدام می‌گفت منو ببرین

الان دانشگاه دولتی یه رشته ی خوب میخونه 

اما چند وقت پیش بعد از اینکه از دورهمی دوستاش برگشت

یکم باهاش بحثم شد گفت مگه واسه من چه کار کردین همه ی پدرومادرا واسه بچه هاشون میکنن تازه بیشتر از شما

من کلا چند روز هنگ کردم با خودم گفتم یعنی باید واسش چکار میکردم که نکردم😔😔

تازه میدونی چی می‌گفت ..می‌گفت خیلی باید خدا رو شکر کنین که دانشگاه دولتی درس میخونم دوستام همه آزاد میخونن با کلی هزینه🙁🙁

دیگه منم تا یه جایی صبر کردم بعد از اون دیگه رد دادم و بحثمون شد 🙁🙁گفتم خیلیا دارن کار میکنن خرج تحصیل شون رو میدن

خلاصه کنم درنا جان مشکلات همه جا هست

به قول معصومه هر خونه ای یه رنگیه

انشاءالله بچه هامون سلامت باشن و موفق🤲🤲