2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311546 بازدید | 71186 پست
چه قدر جالب که حس و حالمون مشابه هم بوده😍حس خودمم میگه پسرهتا ببینیم چی میشه، هر چند برای من واقعا ...

فدات عزیزم 

مهم سالم بودنه جنسیت زیاد مهم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا ماهی یبار مراسم غش و ضعف کنون داریم عکس سونو عکس سیسمونی عکس دیفنی عکس وداع در فرودگاه 😅😍

ی  جوریااا مث اعضا ی خانواده شدیمم

😅😍

دیشبی تو آشپز خونه بودممم

ولی انگاری منتظر ی خبری از خواهرم باشم

هی می گفتم دیفنی ببینم چی شد

فقط دستم بسته بود شمارع شو نداشتم

زنگش بزنم🥰😍😍

ی جوریااا مث اعضا ی خانواده شدیمم😅😍دیشبی تو آشپز خونه بودمممولی انگاری منتظر ی خبری از خواهرم باش ...

😂😂😂خوبه شماره نداشتی زنگ میزدی اقای پدر اونور از خجالت آب میشدن بنده ی خدا 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
هر چی بیشتر میگذره میبینم خیلی با شما اخلاق مشترک دارممن که خوشحالم با خانم موفقی مثل شما اخلاقیات م ...

شما به من لطف داری ققنوس جان🥰😘

موفقیت کلمه و جایگاه بزرگیه

شنیدنش هم منو خوشحال میکنه❤️

من خواهرام عشقامن😍😍😍

بی نهاااااااایت دوستشون دارم

من این چندتا آهنگم خیلی دوست دارم هم سبک هم معنیشون روfalling از هری استایلزdrunk text از henry mood ...

تا همینجاشم خوب بودی بهار

موافقم

آدم نباید خودشو فراموش کنه… زن یا مرد

دقیقا یه کاری فقط و فقط واسه خودمون 

که بعد چند سال بگیم فلان پیشرفت و موفقیت رو برای خودم کردم

موفقیت فقط طلا خریدن نیست😁

بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم من یه نی نی دارم۷ هفته اشه و قلب هم دارهاینقدر گریه کردم چشمام باز ن ...

دفین😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 عزیز دلم پس اون کرسی کارخودشو کرده🤪🤪🤪🤪😁😁😁😁مبارکت باشه مامانی🫂🫂🫂🫂🫂🫂فدات شم♥️♥️♥️♥️♥️ اووووووخددددددددوووووووو نی نی داری🥺🥺🥺♥️♥️♥️😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وای آهنگ ادل set fire to the rain یه لول دیگه اسسیر نمیشم هرچی گوش میکنم

عالیه.. فک کنم 12 13 سال پیش خونده ولی قدیمی نمیشه. حالا من میخوام بچمو بخوابونم someone like u رو میخونم. عاشق این اهنگم.فوق العادس😍😍

مستقل الان تماس گرفتم پشتیبانی اوانوگفت 23% سودهگفتن 6 تومن رو استفاده کنی بعداز یکماه 7 روز فرصت می ...

پرداخت کلش بدون سوده و ۶ ماهه با ۲۳ درصد؟

اگه اینطوره به نظرم بستگی به شرایط داره

بنظر من میصرفه

خریدش چطوریه؟

حتما باید از فروشگاهایی که میگه خرید بشه؟

یا کلا کارت اعتباریه و هر جا دستگاه پوز باشه میتونیم بکشیم؟ 

مهسا خب شماهم مهربون و دلسوز نباشیدوقتی میبینید این رفتار رو دارناز نظر من احترام گذاشتن به بزرگتر ب ...

خودمم خیلی دوست دارم یه حرکت خفن بزنم. 😎😎😎تا چی پیش بیاد. ته دلم ولی بازم میگم مهسا اروم باش. تو مثل اونا نشو. 

مهسا این مشکل ها تقریبا همه جایی هست . باید انقدر بی اهمیت بشی بهشون که ناراحت نشیما یکسال برای مادر ...

اییییییییی☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️