2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1299670 بازدید | 70290 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لوستر سه تا چراغ داشتدوتاش الآن سوختمن مانده ام ی چراغ نفت سوز و تاریک 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

بلند بگو یا حضرت نارین 

چراغها به اذن خدا روشن میشن 

نارین وسیله است اما خوب وسیله ای است 

فرشته پاکه

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

خانمای اقتصادی

دو بسته بیشتر نخودفرنگی برام نمونده

چطوری بخرم که بصرفه باشه برام؟

فله؟

کنسرو؟

منتظر پیشنهادات سازنده تون هستم

نمیدونم چرا زود تموم کردم؟

البته برنامه رژیمم کم توش نخودفرنگی نداره 🙄

خانمای اقتصادیدو بسته بیشتر نخودفرنگی برام نموندهچطوری بخرم که بصرفه باشه برام؟فله؟کنسرو؟منتظر پیشنه ...

ما تو فریزر خونمون یک طبقه پر نخود فرنگی داریم که روپایی هم میزنن 

میخای بیای ببینیشون؟؟؟

بلند بگو یا حضرت نارین چراغها به اذن خدا روشن میشن نارین وسیله است اما خوب وسیله ای است فرشته پاکه

سلام جیران جان خوبی عزیز احوالت چطوره رو به راهی؟ 

اون پستت که در مورد پسر داییت نوشته یودی که مادرت راضی نبود به وصلت رو خوندم. 

یادمه قبلا و یادته قبلا حتما که در مورد مادرم صحبت کردم برات گفتی مثل مادرته..... ببین اینبار برعکس بود فقط😅😅

مادرم بسیار راضی به وصلت با پسرداییم بود. 

و پدرم بسیار راضی به وصلت با پسر عمو یه چیزی میکم یه چیزی میشنوی...... ولی جیران سفت و سخت مقاومت کردم که من این ها رو نمیخوام ازشون خوشم نمیاد شوهر خوب ازشون در نمیاد.اینجا یه پست گذاشتم یکی از عموهام باهم قهر کرد سر همین موضوع. 

درسته پسردایی از شوهرم وضع مالی بهتری داره ولی خدایی هیچ رقمه نمیتونه به پای شوهرم برسه....حتی پدر و مادرم بارها گفتن چه خوب که جلومون وایسادی و اونها رو انتخاب نکردی دستی دستی داشتن بدبختم میکردن ولا😒😒😒 که فامیل خوبه فلانه😑😑😑

در مورد ازدواج هم با تمام سختی هایی کع قوم یزد(خانواده شوهر منظورمه) برا زن و مرد به وجود میارن. فاکتور بگیریم. 

ولی بد هم نیست😅😅. 

من از ازدواج بدم نیومد..... ولی اینکه بخوام غذا درست کنم بدم میومد و میاد🤣🤣🤣.بوی غذا بدم خیلی متنفرم پس حتما بعد غذا باید دوش بگیرم😎. با اینکه از تنهایی هیچ وقت فراری نبودم و بدم نمیاد اصلاااااا ولی مجرد بودن رو تنها بودن دوست ندارم همین که یکی هست از دستش حرص بخورم خوبه 🤣🤣حرصش میدم بیشتر حالم خوب میشه😅😅

و از اونجایی که دیدگاه و اعتقادات من و شوهرم یکیه(۸٠٪) خیلی حرف ها و بحث ها داریم در یک سمت و سو که بگیم و استدلال کنیم😅😅.

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
خونتون کجاست؟

همین بغل 

همین جا 

دختر خواهر شوهرم مغازه زده بود، خواهر شوهر هی داشت میگفت، منم تو دلم گفتم یه بار برم دیدنش 

قبلا ازون محدوده رد شده بودم پیداش نکرده بودم

گفتم مغازش کجاست من پیدا نکردم تو فلان خیابون 

گفت همونجاست دیگه همونجا 

گفتم خب کجا 

گفت همونجا 

گفتم خب دقیقا کجای فلان خیابونه 

گفت همونجا سر کوچه 

گفتم  «««خا»»»