2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1299838 بازدید | 70369 پست
من سوراخ‌های دماغمو بدون دخالت دست و جسم خارجی میتونم کیپ کنم و چند ثانیه نگه دارم پره های بینی میچس ...

یا امامزاده بیژن، تبارک الله اینهمه هنر🧿🤣🤣🤣🤣

ریا نباشه منم بلدم دو تا سوراخ رو کیپ نگه دارم اما دماغ رو نه🙊🙈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار به زیر آب و بالای آب دارین اخع؟؟,،🤣🤣تو و مستقل خیلی حساسیت رو این موضوع ها،🤣بزارید بمونن زب ...

آخه هروقت میان زرتی میترکه 🤔🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یا امامزاده بیژن، تبارک الله اینهمه هنر🧿🤣🤣🤣🤣ریا نباشه منم بلدم دو تا سوراخ رو کیپ نگه دارم اما ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بنام خدادرسته از بحثا عقبم ولی اگه پوووووووووووووووووووول زیادداشتم ازدواج نمی‌کردم😅😅

خب خدا رحم کرد ،،،،معلوم نیست شوهرت یه لقمه نون از کی دریغ کرده این سعادت پولداری نصیب تو نشده