2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1301095 بازدید | 70378 پست
نه عزیزم متاهل با دو بچهجالب اینه نه ازدواج دوست داشتم و نه از بچه دار شدن خوشم نیومد .منتها فشار خا ...

شاید خسته ای...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری دوره ی کرونا رو گذروندین....شاد چقد درپیته...بچه رو بیدار میکنیم شاد مثل مرغ گیج دور خودش میچرخه یه فیلم به زور باز میشه...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

نارین جان خیلی منتظرت شدم .

نیومدی 

پیامهای منم نخون 

من ویروسی هستم میترسم تن نازنینت ویروسی شه

خدای نکرده به ناز طبیبان نیازمند شی 

من میرم بخوابم 

برام بوس بفرست از راه دور بیاد روی قلبم بشینه قلبم گرم شه حالم خوب شه

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام ویروس به بدترین شکل ممکن برگشته چشمام و نمیتونم باز نگه دارم اما من اگه شرایطش رو همه جانبه داش ...

نود و نه درصد موافق این گونه آرزوها وفانتزیام ،اما بازم می ایستم دوباره ،حیف افرادی مثل تو باید نسلشون ادامه پیدا کنه ،طلا یک گرمش خوبه یا  صد کیلوش  

نکته، دیشب بازم سرسفره بازم برات دعا کردم بچه دارشی  

ولو نظر هم سو نباشه ،اما به احترام عشق، صدارو هم سو میکنم باهات اما نه هم اهنگ  

به منم زنگ بزن چی میشه خو .صداقشنگه گوش نواز .

راست میگی گول زنک هست🤭🤣🤣🤣🤣

🥴🥴🥴🥴 

خودتون میان عاشقم میشین، من هی میگم قصد ازدواج ندارم، هی پافشاری میکنید، هی میگم من اهل ازدواج نیستم بعد بهتون برمیخوره که تحویلتون نگرفتم پشت سرم صفحه میذارین؟؟؟؟؟ 

نارین میبینی چقدر اذیتم میکنن 

میبینی چقدر حسودن 

بخاطر اینا مجبورم بگم ازدواجی نیستم

نود و نه درصد موافق این گونه آرزوها وفانتزیام ،اما بازم می ایستم دوباره ،حیف افرادی مثل تو باید نسلش ...

عع زنگ بزنم؟؟ آخه تا حالا ویس ندادی گفتم شاید حال نمیکنی صداتو بشنوم😁😁😁😁😁😁 

دعا کن 

من دیگه مسیر زندگیم اینطوریه 

اون فانتزی ذهنمه 

برای ‌چنین چیزی دویست سال زود به دنیا اومدیم

مسی مخ من وتورو نمیتونه بزنه ، بگیر دیگه بنده خدا امشب باید برگرده خونه وگرنه کتک مفصل میخوره

دلبر جون میشه شمارو شکار کرد یا نه؟

دلت برام بسوزه، دو ساعته بی برق موندم، خونه تاریک و سرد 

با یه حس چراغ دلمو روشن می کنی آیا؟😁🙈