2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1299838 بازدید | 70369 پست
منم در مورد ازدواح بگممن چه تو ایران چه تو خارج چه تو هر فرهتگی بودم با این آدم ازدواج مبکردم

تو شوهرتو دوست داری

منم شوهرمو دوست دارم و جونمو واسش میدم

مهسام دوست داره و و و

بحث احساسی رو بذاریم کنار رها

بحث خود عمل ازدواجه و پیش زمینه هاش و عواقب بعدش

اگه شوهرت عذابت میداد که دیگه این حرفو نمیزدی

صحبت راجع به شخصیت خودمونه

اصلا به طرف مقابل کار نداریم… یعنی زیاد کار نداریم

🤣🤣من اصلا فوران نمیکنم کلا معروفم به صبر ولی گاهی با یه تلنگر کوچیک طوفان راه میندازم همسرم میدونه ...

منم نسبت به اطرافیان خیلی صبورم. ولی در مورد امکانات اصلا سریع قاطی میکنم. 

چند روز پیش رفتم سراغ جریمه ی دیرکرد ماشینمون. کلا دو و نیم میلیون بود. رفتم بانک، مسئولش گفت شاید باورتون نشه ولی حساب ایرانخودرو موجودی نداره😐😐😐😐من هنوز حتی تو خوابم دارم مستفیضشون میکنم😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه میشه آدم دلبسته پاره وجودش نباشه، بچه هام عشقای منن، ولی دوست ندارم وابسته به من باشن، پسرم 17 س ...

هستی جان مث مستقل قفل شدم 

معذرت میخوام اصلا متوجه نمیشم 

هم عاشقی هم دوستشون داری هم نداری ؟

اخه پست قبلی گفتی میخای بندازی بری همسرتم میدونه دوستشون نداری 

من واقعا درکت نمیکنم 

امیدوارم سوءتفاهم نشه بد برداشت نکنی 

اذیت میشی بیشتر حرف بزنی پس بگذر 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
منم نسبت به اطرافیان خیلی صبورم. ولی در مورد امکانات اصلا سریع قاطی میکنم. چند روز پیش رفتم سراغ جری ...

واقعا منم خیلی بهم میریزم عین مادر شیر ده هست ایران که بچه های همسایه از شیرش میخورن بچه ی خودش زیر دست نامادری مونده با شیر خشک بزرگ میشه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
منم در مورد ازدواح بگممن چه تو ایران چه تو خارج چه تو هر فرهتگی بودم با این آدم ازدواج مبکردم

رهاگرد جون اینقدر خوشم میاد از رابطه تون

تکلیفتون با خودتون مشخصه

حد و حریم دارید ولی در عین حال اشتراک تون زیاده

و عشقی که هر بار ازش حرف می زنی کلی ذوق می کنم

نه لزوماچرا باید کسی که همه چیز داره ازدواج کنه؟مگه غیر از اینه ازدواج برای کامل کردن آدمه؟یکی از چی ...

بصورت ایستاده ودر هوشیاری کامل مخالفم یعنی وجود داره در همه جای دنیا ولی طبق سرشت آدم بهترین ومکمل ترین نیاز تشکیل خانواده هست ،و مودت ومحبت و آرامشی که قرآن با تشکیل خانواده وعده داده و انجام میشه، 

رهاگرد منم اگه هرجایی بودم با همین همسرم ازدواج میکردمچون تنها کسی که میتونه اخلاقای منو تحمل کنه و ...

میفهمم چی میگی

چون خودم هم همینطورم

همسرم منو همینطوری دیده بود ، تووگروه دوچرخه سواری با هم آشنا شدیم

بیشتر از یه سال دوست عادی بودیم ، منو دیده بود که چه قدر رها و آزادم

همون موقع که قضیه ی ازدواجمون جدی شد بهش گفتم که محدود شدن خط قرمز منه ، همچین شخصیتی هم نداره

من اگه ازدواج نکرده بودم الان صدر در صد خونم جدا از خاتواده بود ، از همون اول مستقل بودم

الان هم مستقلم ، فقط روحم در روح همسرم تنیده شده😁 میدونی آرامش قلب منه