2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1395234 بازدید | 77358 پست
ایتو دخترم خوب بلده 🤗💞💞 تو مکعب داری من ماشینشو دارم اومدم یادش بدم مهسا درو باز کرد همه رو ریخت ...

من که باهاش فوتبال بازی میکنم. 🤣🤣🤣همچین توپشو مثل این بچه تخسا میزنه زیر بغلش میگه شوت، گل😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبی‌دقت کردی خیلی از رسم و رسومات کرمانشاه و ایلامم کوهدشت کلا لرستان مث همه بیشتر کارهایی ک میگی ما ...

آره خیلی مخصوصا با لک زبوناتون،،،،،وای من عاشق لکیم ،،،،مخصوص اون آهنگ غلامیاری لکم برا لکم

اولش از حرفای خوب شروع کن از اینکه اطلاعاتت در مورد اشپزی بچه داری صبور بودن ..بالا رفته از خوندن پس ...

اینم خوبه بگم ی بار امتحان کنم ببینم چی میشه

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

من هم شوهرم هم بچه هام میدونن اینجا میامیه بار پسرم گفت عضوی؟گفتم نهگفت پس چجوری تایپ میکنی کلکگفتم ...

اونروز به پسرم میگم مامان نمره فیزیکت خوبمیشه دوستام دعات کردن 

میگه مامااان توروخدا 🤣نگو ازمن 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

یه بازی محلی هست من بچگیام بازی میکردم وهمیشه هم برنده میشدم یه آبکش گنده گردو جمع میکردم😍 دوتا گرد ...

وای این سه پک کا رو از شوهرم شنیدم

اسم کاربری تو ندیدم

فکر کرد عاطی ۱۴۰۰ داره میگه

گفتم وا این مگه شمالیه؟

اومدم بالا دیدم بابا پاییز خودمونه که

من مداد رنگی هم خریدمخودکارم میدم دستشعاشق خط خطیه و یکی بیاد براش نقاشی بکشه بگه این دست این مو این ...

اخه داداس دوستم کوجیک بودیم مداد رنگی رفته بود بین دو تا ابروش. نوکش شکسته بود، تا چند سال سبز بود قشنگ.. 😭😭همش یاد تون مطفتم میترسم. میگم بزرگ شه بعد. 

الان دیدم پیامتو..اون ک خوب شد دختر بردمش دکتر...اوکی شد ...دارو دادم ده روز ..ن عطسه ن سرفه ن هیچی ...

حسی جونت مظلومه 

گناه داره 😄

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من که باهاش فوتبال بازی میکنم. 🤣🤣🤣همچین توپشو مثل این بچه تخسا میزنه زیر بغلش میگه شوت، گل😆😆

😄😄

دختر منم عاشق توپه

خیلی فوتبال بازی می‌کنیم

البته ببشتر باباش

من واقعاً شبا جونم تموم میشه...