2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411169 بازدید | 78582 پست
اون یه مشت رو باید دونه ای تقسیم کنه بین همه مون 😄

مهم لحظه و جاییه که دل بلرزه بقیش رو بسپار به خودش 🤲🏻🤲🏻🤲🏻برا اون که کاری نداره نظر انداختن 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
۵ دقیقه😅😂ما دو ساله تو خونه باغ ۱۳ بدر داریمخیلی بهترهبعد باصفام هستجنگل باید دنبال دسشویی باشی😁آ ...

نه اینا خونه باغ واینا رو برا سیزده به در قبول نداره برا چی از شب قبل جا میگیرن؟چون جای خوب ولب رودخونه باشن🤣🤣🤣🤣🤣 من هیچوقت درکشون نکردم🥴برا چی باید با صورت خوابالا وتو سرما از جات پاشی خب ساعت۱۰مگه چشه؟ 😁 آخ دشوووووری عشق من بدون تو خیلی سخته 💔مخصوصا اینکه پریودم باشی اون روز🥴 من دوس دارم شیک چ پیک برم غذامو بخورم وقدم بزنم و عکس بگیرم.اما اونا حتی بساط والیبال و وفوتبال و وسطی راه میندازن تاب هم میبندن🤣🤣🤣🤣🤣 آهنگ ولوم آخرررررررر😁😁😁تازه پانتومیمم و حدس اینکه رو پیشونیت چی نوشتن چسبوندن هم بازی میکنن.... همه ی اینا رو دوس دارم فقط من رو یه صندلی لم بدم با من کاری نداشته باشن🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣 عشقی عشششششق شاید باورت نشه تبیوای عاشقشششششم انشرلی از شخصیتای پنهان وجودیمه (یه مدت تو ب ...

دیدی آدم شناس خوبیم،😎دقیق مثل خودش تصورت کردم ،،،دختر منم عاشقشه به انشرلی میگم کله گنده بدش میاد

درسته طبیعیه به میزان خوراک اعضا و تعداد نفرات خانوار داره من برادر شوهرنینا دو نفر بزرگن دو تا بچه ...

آره رویا جون خیلی به سبک خوردن خونواده بستگی داره

دخترم منو دق میده یه ذره گوشت بخوره

خودمم مراقب خوردو خوراکم هستم وزن اضافه نکنم

ازین زیادتر واقعا برام میشه اسراف و دور ریز

چون همسرم اصلا شب برنج نمیخوره خودمم مطلقا شب برنج نمیخورم مگر اینکه مهمان باشم

چی بشه مریض احوال باشم یا بعدازظهر باید برم بیرون بدونم دیر برمیگردم برنج زیادتر میزارم که بدون شام نمونم بخوام از بیرون غذا بخرم

چرا مگع جنگله؟؟؟بابا چقد زندگی و سخت میگیرین،،،،،قدیم مردم هیچی نداشتن زندگی میکردن الان همه چیز دار ...

اره واقعا قانون زور شده خب 

هرکی زورش بیشتر سهمش از زندگی بیشتر 

اشتباهی نوشتم مستقل ولی رعدی حان بود 

نوشته بود کمک نمیکنن اطرافیانم 

جوابش بود که مشکلی درست نکنن فکر وخیال جور نکنن ما راضی هستیم دیگه کمک کردن پیشکش 

چونکه هرکی داره برا راحت زندگی کردن خودش تلاش میکنه دیگه اونقدری اضافه نداره که به بقیه هم برسونه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

😀😀خدا رحمش میاد بهم وقتایی که خونه اس تنها بدیش همینهکل وقت من تو اشپزخونه میگذره یه اخلاقی داره ک ...

مهسان ناهار پختن واسه من عذابه

درست میکنم ولی واقعا ذهنمو درگیر میکنه

همسر من برنج خالی با یدونه نیمروهم جلوش بذاری میخوره 

اماااا ناهار حتما باید برنجی باشه

دو هفته یکبار آبگوشت درست میکنم بهش رو بدم همونم با برنج میخواد بخوره

اره واقعا قانون زور شده خب هرکی زورش بیشتر سهمش از زندگی بیشتر اشتباهی نوشتم مستقل ولی رعدی حان بود ...

شاید باورت نشه من اصلا واسه زندگی خودمم زور نمی‌زنم شعار من اینه تو لحظه زندگی کن هر چه آید خوش آید ،،،تهشم میگم کو ن لقه دنیا،😃هر وقت بخام فکر کنم کله مبارکم و تکون میدم فکرش فرار میکنع

مستقل واقعا روزایی رسیده که اگه خانواده مون از پامون نگیرن ما دستگیری نمیخواییم هرکی میبینی داره مید ...

من نبودما😁

رعدی رو‌ منبر بود😅

من خودم مستقلم ، بندرت از شوهرم کمک میگیرم چه برسه بقیه

اون روز جیران راجع به اینکه حالش بد میشه تنها میره دکتر و اینا میگفت… منم تقریبا همینم

بابام همیشه میگفت: کس نخارد پشت من… جز ناخن انگشت من

مامانمم همیشه میگفت: دستت رو بزار رو زانوهای خودت و بلند شو

اینگونه بود من مستقل شدم😂

مهسان ناهار پختن واسه من عذابهدرست میکنم ولی واقعا ذهنمو درگیر میکنههمسر من برنج خالی با یدونه نیمرو ...

شوهر منم همینجوری بود به قولت رو میدید میگفت صبونه هم برنجی باشه 

تا اینکه کم کم صداش دراومد که بعلع بهاطر مصرف یکسره گوشت و برنج فلان مدل سردی و ورم شکم و مریضیا سرو کله شون پیدا شد 

دیگه الان ملاحظه میکنه 

خب نهار سرکارش هر روز برنج هست مجبورم شام سبک بزارم

ازاینور بچه ها خب حق دارن برنج و گوشت بخورن 

محبورم باز نهار برا خودمون بزارم 

هفته ای یکی دو شبم برنج شب میزارم چون همسر معتقده برنج و خورشت محل کار بی مزه اس

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

شوهر منم همینجوری بود به قولت رو میدید میگفت صبونه هم برنجی باشه تا اینکه کم کم صداش دراومد که بعلع ...

تو چقدر کارت سخته

خدا قوت عزیزم

من انقدر مهربون نیستم

دخترم یه سری غذاهارو خیلی میلی نداره

پا نمیشم یکی دیگه درست کنم

میگم همینه که هست نخوری تا شب گرسنه میمونی

اونم مجبور میشه میخوره

بعد که میخوره میگه مامان انقدرام بد نیستا

نه اینا خونه باغ واینا رو برا سیزده به در قبول نداره برا چی از شب قبل جا میگیرن؟چون جای خوب ولب رودخ ...

من همه اینایی که گفتی رو دوست دارم بجز صبح زود بیدار شدن

من اخلاق تهرانیارو ندارم😂

دنبال رستوران نیستم

حالا برو رو آتیش غذا درست کن 

به به 

تاب ببند و و 

خیلی بده،،من عفونت مفصل دارم گفتم شاید برا اون باشه اما واقعا خونریزی و دردم وحشتناک

تبسم 🎗️سعی کن از سه روز قبل پریود موادغذایی که سردی دارن نخوری

🎗️تو سه روز اول صبح حتماااا برا صبحانه کاچی بخور

🎗️سه روز اول حموم نرو

🎗️کیسه نمک داشته باش خییییلی موثره(بایه پارچه لی برا خودت بدوز توش نمک بریز)هی بزار روبخاری یاشوفاژ،بزارروشکم،کمر،پاهات

🎗️قرص آهن حتتتتما بخورروزی یه دونه،ولی دوتا تو پریودی،

🎗️کمروشکمتوبایه شال گرم ببند🎗️

مرگگگگگگ بر پریود😡

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...