نآرین اینم برمیگرده به ذائقه و عادت غذایی
تو جنوب خانما معمولا ادویه های خیلی متنوع و زیادی استفاده میکنن و همینطور روغن فراواااااان
من راستش مدل غذاهای اینجارو نمی پسندم چون خیلی چرب و چیلیه. هروقت قورمه سبزی میخوریم فقط مزه روغن و فلفل و تمبرهندی میده! مزه اصلیه توش گم شده. سبزی رو شونصد ساعت سرخ میکنن بدبخت دیگه چیزی ازش باقی نمیمونه.
من دوس دارم وقتی غذا میخورم مزه اجزای اصلیش جدا حس بشه مثلا قورمه سبزی بخوری بفهمی توش چه سبزیی داره یا مزه لوبیا مشخص باشه. ولی اینا ساعت های طولانی تو روغن پخته دیگه انگار داری روغن خالی میخوری که یه کم ترشه😁
همسر چقدر قورمه سبزی دوس داره ولی من براش نمیپزم میگم برو خونه مامانت بخور! چون من خودمو بکشم نمیتونم سبزی رو اونقددددر سرخ کنم که سیاه بشه.
هروقت هم اونجا قورمه سبزی میخوریم بی شک بعدش مریض میشه. بهش میگم باز روغن زیاد ریختی تو شکمت، چراغ چک موتورت روشن شده، خودشم قبول داره