2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1210379 بازدید | 62631 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آی ام همدانی..

چی خوردید دوست نداشتید.  

همدانی ها خانوماشون معروفند به کدبانوگری  و باسلیقه بودن

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
آی ام همدانی..چی خوردید دوست نداشتید. همدانی ها خانوماشون معروفند به کدبانوگری و باسلیقه بودن

واااای چرا تو الان باید پیدات میشد آخه🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣

نه عزیزم اصلااا منظورم کدبانو گری و سلیقه نیس 

اتفاقا ما اعتراف میکنیم خانم های فارس(غیر عرب)خیلی خیلی باسلیقع و کدبانون 

اتفاقا همونا هم انواع مرباها ترشی ها میوه خشک  

هرچی بگی خودشون تو خونه درست میکردن 

همشون رو اورد نشونمون داد 

حتی محصولاتش رو می فروخت 

واقعا باحوصله و هنرمند 

من طعم غذاها رو میگم مزه نداشتن انگار🙈

عههه عرب ها که با کوردا خییلی خوبن تبسم خدایی عرب ها مردم خیلی ساده و بی شیله پیله ای هستن از هیییچ ...

اره ما شمال با خونوادع عرب دوس شدیم خانم سه جور مواد کوبیده اورد درست کرد خیلی خوشمزه بود،،،خدایی خیلی خونگرم بودن وتمیز،،،،شوهرم می‌گفت فکر کردن ما مسخرشون میکنیم و از قصد دمپایی برعکس گذاشتیم بعد کلا جو سربازی فرق دارع ناری اینا اش خورم بودن

ما یه شب مهمونشون بودیم عالی بود،،،مرغ ترش،یه جور بادمجون بود قوره و چرخ کرده داشت،،،اسفناج بود اون ...

انگار برای غذا درست کردن خیلی زحمت میکشن 

فککنم غذاها شکم پر زیاد دارن 

وای چقد دلم خواست غذاهاشون

واااای چرا تو الان باید پیدات میشد آخه🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣نه عزیزم اصلااا منظورم کدبانو گری و سلیقه نیس ...

نارین من همیشه تایپیک دورهمی و مدیریت و مینی مینی‌مالیستی  شدن رو هرروز میخونم.

بیشتر میخونم و ایده می‌گیرم .

گاهی هم یه چیزی مینویسم‌.

کلا عادت کردم اصلا اگر چک نکنم حس می کنم یه چیزی کم دارم.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
منم الان دارم شیر و خرما میخورمهوس ارده شیره کردمشیره ندارم من امروز برای اولین بار یه نوع نون برنجی ...

نوش جان

من دیگه این ساعت چیزی بخورم تا صبح باید بیدار بمونم یا اینکه فردا تا ظهر بخوابم! کلا سیستمم به هم می ریزه