2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1212663 بازدید | 62663 پست
منم الان دارم شیر و خرما میخورمهوس ارده شیره کردمشیره ندارم من امروز برای اولین بار یه نوع نون برنجی ...

اتفاقا منم امروز ارده خریدم ،عجیب میچسبه .

همون سیاح رو میگی دیگه ،ارزومه یاد بگیرم اما هنوز بلد نشدم یادم بده، واقعا قهرمانی ،افرین بهت  

حالا جسارت نشه ولی ما همگی میگیم مردم شهرهای دیگه جز خوزستان آشپزی خوبی ندارن غذاهاشون خوشمزه نیسحال ...

نآرین اینم برمیگرده به ذائقه و عادت غذایی

تو جنوب خانما معمولا ادویه های خیلی متنوع و زیادی استفاده میکنن و همینطور روغن فراواااااان

من راستش مدل غذاهای اینجارو نمی پسندم چون خیلی چرب و چیلیه. هروقت قورمه سبزی میخوریم فقط مزه روغن و فلفل و تمبرهندی میده!  مزه اصلیه توش گم شده. سبزی رو شونصد ساعت سرخ میکنن بدبخت دیگه چیزی ازش باقی نمیمونه.

من دوس دارم وقتی غذا میخورم مزه اجزای اصلیش جدا حس بشه مثلا قورمه سبزی بخوری بفهمی توش چه سبزیی داره یا مزه لوبیا مشخص باشه. ولی اینا ساعت های طولانی تو روغن پخته دیگه انگار داری روغن خالی میخوری که یه کم ترشه😁

همسر چقدر قورمه سبزی دوس داره ولی من براش نمیپزم میگم برو خونه مامانت بخور! چون من خودمو بکشم نمیتونم سبزی رو اونقددددر سرخ کنم که سیاه بشه.

هروقت هم اونجا قورمه سبزی میخوریم بی شک بعدش مریض میشه. بهش میگم باز روغن زیاد ریختی تو شکمت، چراغ چک موتورت روشن شده، خودشم قبول داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا جسارت نشه ولی ما همگی میگیم مردم شهرهای دیگه جز خوزستان آشپزی خوبی ندارن غذاهاشون خوشمزه نیسحال ...

بخاطر حاصلخیزی زمین و آب هست می‌دونی سبزی ، صیفی جات، برنج،گوشت وماهی یه طعم خاصی دارن ، اینجام باجون ودل غذا میپزن یعنی اولین هنر همان پخت غذاس وهمینطور وقت زیاد که برا غذا میذارن و ادویه های عالی .

خوب و بد همه جا هست،،،،ما خودمون رفتیم اهواز بیمارستان مراقب مریض بودیم چندتاعرب تو آشپزخونه بودن من ...

ببین حموره خوشگله، بامرام ، توکه صدبار میای اهواز یه توک پا بیا سمتم چی میشه مگه، کاک ونون برنجیم برام بیار عفیه  ....

نآرین اینم برمیگرده به ذائقه و عادت غذاییتو جنوب خانما معمولا ادویه های خیلی متنوع و زیادی استفاده م ...

ببین همین سبزی سرخ کردن هم نکته داره ، باید به اندازه باشه ، ترکیب واندازه مواد هم مهمه وگرنه هرکس هم بزنه موادو که آشپز حساب نمیشه ، ببین فامیلای ما همینطور درست میکنن که میگی پر روغن طعم گوشت وسبزی حس نمیشه ،خلاصه مواد مچ نشده باهم .

عوضش مامانم ماشاالله بهش ، سبزیاش وکلا دستپختش عالیه ، چندین سال نذری قورمه سبزی داشتیم ، از روز قبل ظرف میذاشتن . دامادامون قبلش میگفتن فقط غذاهای مامانشون عالیه، الان مارو دعوا میکنن اگه بفهمن مامانم غذایی پخته و ما نبردیم براشون.

پس هر گردی گردو نیست .

حالا بیا تواین بارون ببرمت فلافل دونونه لشکرآباد بزن ، چربی سبزیای خورده شده رو بشوره ببره

بخاطر حاصلخیزی زمین و آب هست می‌دونی سبزی ، صیفی جات، برنج،گوشت وماهی یه طعم خاصی دارن ، اینجام باجو ...

برنجشو موافقم و دوس دارم. عنبربو خدایی خوش طعمه 👌 ولی سبزی و صیفی جاتش مزه آب میدن😁

اخه گفتن همه تهرانی ها دمپختک رو با تخم مرغ میخورن تو هم دفاع کردی راستش نمیتونستم تو رو در حال خورد ...

نه من گفتم املت با برنج دوست دارم

ما اصلا دمپختک درست نمیکنیم متاسفانه

ولی هر بارم خوردم با تخم مرغ نبوده

منم الان دارم شیر و خرما میخورمهوس ارده شیره کردمشیره ندارم من امروز برای اولین بار یه نوع نون برنجی ...

سلام ناری چطوری؟ خون به پا کردی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
😂😂دمپختک با لپه باقالی درست میشه ، عکسشم میذارم … بنظر من با ترشی خوشمزه میشه دمپختک ترکیبی از برن ...

آخ گفتی من گشنمهههههه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
به نظرم میشه بهش حق داد، دوس داشته پولش زیر سر خودش باشه! تو این دوره از کسی نمیشه انتظاری داشت مخصو ...

اره پول خودش بود

ولی اگه این پول رو‌ مثلا یکی دیگه میخاست میداد

منو که میشناسی ماری قبول دارم نمیشه از هر کس و هر چیز انتظار داشت

چون بار اول بود از این ادم کمک میخاستیم نمیدونستم جواب قطعی نه میده وگرنه اصلا نمیگفتیم

اره ما از راه دیگه جور کردیم

ببین همین سبزی سرخ کردن هم نکته داره ، باید به اندازه باشه ، ترکیب واندازه مواد هم مهمه وگرنه هرکس ه ...

دلبر قورمه سبزی خواهرشوهرم تو فامیلشون خیلی معروفه و همه از دستپختش تعریف میکنن. به نظر منم بهتر از بقیه درست میکنه ولی به صورت کلی من نمی پسندم این سبک قورمه سبزی پختن رو

من فلافل اهواز و آبادان رو تاحالا متاسفانه نخوردم.

واقعا واجبه یه بار بیام اونجا فلافل بزنم ببینم چطوریه