2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1200084 بازدید | 61891 پست
کی زنگ بزنه؟؟پسرم؟؟تلفن از کجا بیارهبچه کوچیک رو یه مرد گنده بزنه دیگه جرات نداره بره دفتر درخواست ت ...

آره میرفت دفتر میگفت گوشم درد میکنه زنگ بزنین بابام بیاد مثل چی میترسیدن حالا فردا برو مدرسه سروصدا کن ببین چه حالی میشن...الانم باهاشون صحبت کن بگو اصلا نترسن حتی اگه بدترین اشتباه رو کردن نترسن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
کی زنگ بزنه؟؟پسرم؟؟تلفن از کجا بیارهبچه کوچیک رو یه مرد گنده بزنه دیگه جرات نداره بره دفتر درخواست ت ...

نارین اگه گوشش ضربه میدید پرده گوش پاره میشد چی 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این محبوبیت نیست این مهرطلبیه مثلا جلو معلمی که سال بعد یا چندسال دیگه نمیبینتش محبوب شه که چی شه؟؟؟ ...

منظورم اینکه محبوب باشه بهتر بهش میرسن و حواسشون بهش هست 

پاییز من حقیقت خییلی به احترام نگه داشتن معلم حساسم دلم نمیاد خیلی بخام اذیت کنم 

نمیدونم شاید اشتباهه 

ولی خب حتما میرم مدرسه

آره میرفت دفتر میگفت گوشم درد میکنه زنگ بزنین بابام بیاد مثل چی میترسیدن حالا فردا برو مدرسه سروصدا ...

مدیر هم گفت باید میومدن به من میگفتن 

ولی بچه ترسیده بود 

اخه زنگ بعد هم بچه رو از یقه ش گرفته تهدید کرده که اگه خانم رو اذیت کنید می زنمتون

منظورم اینکه محبوب باشه بهتر بهش میرسن و حواسشون بهش هست پاییز من حقیقت خییلی به احترام نگه داشتن مع ...

وقتی خودش درس بخونه نیازی به اونا نداره معلم درسش رو میده وظیفشه که وظیفشو خوب انجام بده. منم عاشق معلماهستم وخیلی هم بهشون احترام میذارم به پسرمم میگم خانوم رو اذیت نکن به خانوم احترام بذاره خانوم از مامانی بیشتر بچه داره واینا... همینا رو که میگم تاثیرشم میبینم... ولی ولی ولی کتک زدن نداریم تحت هیچ شرایطی آقااااااا کاربد کردن اصلا تو بیا خونه خواستی خودت بزن نه یکی دیگه بین چندتا دانش آموز دست رو بچه بلند کنه...خودت دلت نمیاد بزنی چه برسه یکی دیگه.

فردا حتما برو.

نارین برا پسرم تعریف کردم میگه چرا جاخالی نداد🤣🤣🤣🤣 چرا دستشو نگرفت 🤣🤣🤣🤣🤣ببخش خیلی داشت خنده دار میگفت یهو از حالت غمگین درم اورد😁

من فردا میرم مدرسه اگه ذره ای حق به جانب بودن مستقیم میرم اداره

بگو یه چک بین تموم همکارا میخوابونم در گوشت تا یربه یر شیم🔪

منظورم اینکه محبوب باشه بهتر بهش میرسن و حواسشون بهش هست پاییز من حقیقت خییلی به احترام نگه داشتن مع ...

احترام به معلم رو باید خود معلم بدست بیاره . معلمی که دست روی کسی بلند کنه لایق احترام نیست 

ققنوس
مدیر هم گفت باید میومدن به من میگفتن ولی بچه ترسیده بود اخه زنگ بعد هم بچه رو از یقه ش گرفته تهدید ک ...

اوووووووووووو این دیگه کیه روانییییی جای سفت نشاشیده ناری فردا بترکونش از هیچی نترس دیگه مثل زمان ما نیست هی هیس هیس هیس

مهسان سری اول هردو من و پدرش رفتیم مدرسه ولی خیلی مودبانه مطرح کردیم اونا هم کلللی عذر خواهی کردن هم ...

دیدی گرخیدن فردا برو یقشو بگیر یه چک هم بزن تا ادب شه اینا لایق نون خوردن نیستن بگو. مدرسه و کلاس دوربین داره؟

بگو یه چک بین تموم همکارا میخوابونم در گوشت تا یربه یر شیم🔪

خواستم بگم پشیمون شدم 

همسر من بود میگفت باشه می‌بخشم اما معاون رو بیارید من جلو پسرم یکی بزنم تو گوشش تا ببخشم 

ققنوس
سلام پس چرا میری اون ور؟؟؟😁 خب بیا همین ور هی عین مردایی که زن دوم گرفتن، میان یه سر به زن اول میز ...

خدا خفت نکنه جیران که نمیدونم این حرفارو از کجاپیدا میکنی 😉☺️😉

خوشم میاد برا هر پستی یه پست خوندنی تر برامون میذاری 

راستی جیرااااان کارا دارممممما فردا پس فردا مزاحمت میشم 😉😉😁🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

[QUOTE=361860788]خواستم بگم پشیمون شدم  همسر من بود میگفت باشه می‌بخشم اما معاون رو بیارید من جلو پسرم یکی بزنم ...[/QUOTE  همین سکوت ها باعث میشه که اینا دور بردارن