2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1199047 بازدید | 61818 پست
جیران جون رقیب اوردم برات ماشین میزنی طرف فرودگاه زده به اسمش ها ها ها فکر کردی خیال کردی

عزیزم نارین یا بی ام دبلیو شاسی سری ایکس یا لکسوس 

اونا کارخونه هاشو میخام براش بخرم

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شک داری که خوش میگذره؟؟؟ ببین کنار نارین امکان نداره بد بگذره مهسا هم میاد رادمان رو میاره این ...

چقدر بخندیم🤣🤣🤣جاری نارین نصف شب میاد ما رو میخوره🤪🤪پسر منم فعلا تو ترکه هر خانمیو ببینه درخواست های بی تلبیتی داره😳😳😳

@narint4 نارین جان من برم بیرون پرواز پاریس نیم ساعت دیگه میشینه دیگه دیدم تازه از ایتالیا اومدی خ ...

واااای مرسی عشقم 

خاویار نههههه نمیتونم دیگه بخورم 

زود بیااا میخام لباسها رو بپوشم برات 😆😆

بخدا بلد هم نیستم ناز کنم اخه 🤣🤣🤣

جیران حالا من چجوری به زندگیم بر گردم 

ظرفام کی بشوره 

دستشویی؟🤣🤣🤣

یکساعت دیگه هم اون دوتا میرسن 

خاویارها رو بده بیارم اینور بخورن 😅😅😅

@ خانم ـمستقلتگ نمیشه 🥲مستقل جان موعاتو گفتی ترکیبی چه رنگایی زدی؟واریاسیون هم زدی ؟من موهامو از ع ...

برای دل خودت میخای رنگ کنی رنگ کن 

ولی من انتخابمو کردم😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
چقدر بخندیم🤣🤣🤣جاری نارین نصف شب میاد ما رو میخوره🤪🤪پسر منم فعلا تو ترکه هر خانمیو ببینه درخواست ...

مهسا بیا ببین نارین وجیران چه اهداف شومی دارن به نظرم با دیفن برگردین حونتون در خطره

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
برای دل خودت میخای رنگ کنی رنگ کن ولی من انتخابمو کردم😁

وای یه لحظه فکر کردم مستقل میگه 

گفتم چرا اینجوری گفت 

نگو مرد عاشق پیشه ی گروهه 

اقا تو چشمت نباید پیام مارو ببینه که

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
دیدی دیروز جیران میگفت دوس دارم مرد باشم. منم همینطوری. مجرد بودم یه مدت اینقدر اسپرت پوش بودم و به ...

من اصلا دلم نمیخواس مرد باشم 😁

حالا نه که خانومانه باشما ، اینطوری نیستم ولی جنسیت خودمو ترجیح میدم

@ خانم ـمستقلتگ نمیشه 🥲مستقل جان موعاتو گفتی ترکیبی چه رنگایی زدی؟واریاسیون هم زدی ؟من موهامو از ع ...

من که رو موهای طبیعی رنگ میذارم

اگه به پایه رسوندی یه رنگ جیگر بذار

بلوند کن😍😎

ترکیب من به دردت میخوره بگم؟

دیفن؟؟؟؟؟ دیفن؟؟؟؟؟؟ ازین کارا کنی نمیبرمتا😁 برای چی باید دلت تنگ شه آخه😁 یه تجربه بهت بگم، اونی ک ...

راست میگیا.. همیشه ماسرت نرفته دلش تنگه.. یه بار مامانم و خاله هامو دختر خاله هام رفتن سفر هر دفعه زنگ زدن در حال خنده.. بعصی وقتا ویدئو کال میکردیم اونا حرف میزدن من میخندیدم🤣🤣🤣

استان خوزستان خودش یه کشورکم کم برید بگردیدشوش و چغازنبیل هم باحاله

خونه قبلیمون با چغازنبیل فک کنم یه ربع راهش بود. هی به همسر گفتم منو ببر نبرد! بعد یه روز مجردی با دو تا از دوستاش بلند شده بودن رفته بودن اونجا. پلیس گرفته بودش برده بود کلانتری، دو تا دوستش فرار کرده بودن. پلیس فکر کرده بود اومدن دنبال گنج و... 

گفتم خوبت شد ولی بازم منو نبرد گفت اصلا هیچی نداره که دیدنی باشه

جالبه چقدرم پزشو میداد میگفت ما اجدادمون فلان بودن و بیسار بودن و ببین نزدیک چغازنبیلیم و... 😐