2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1190524 بازدید | 61092 پست
اخههه بادمجون چیه که مرباش باشه😆😆خدایی مربای بادمجون هم کسی هست بخوره؟؟اصلا مگه داریم

سلام

مربای بادمجان فوق‌العاده خوشمزه و مجلسی تشریف داره

دوست عزیز بادمجوووونه دیگه،،،،🤣

اره همشهریمهآخ دقیقااااااا😅واقعا بهتر میشه؟خداروشکر😊

مردها همه شون سختگیری میکنن و اوایل اذیت میکنن

و بعد کم کم درست میشن البته نیاز به خشم و زور و بازو هم هست تا درست بشن. 

من از تو میترسم🥲

شوهرت چطور ازت نمیترسه🤕 🤔😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخههه بادمجون چیه که مرباش باشه😆😆خدایی مربای بادمجون هم کسی هست بخوره؟؟اصلا مگه داریم

نارین یبار تو مدیریت حرفشو زدم یاس بیوتی هم تعجب کرد گفت خدایا یامن پولدار شم یا مربای بادمحون....

ولی بزن گوکل میاد برات 

هرچیز خوردنی مرباش هم هست ختی پوست هندونه و پرتقال 

بترس از روزی که مربای پیاز بیاد 

طعم شیرینی داره خیلی شیرین 

اینجا امثرا خودشون باغ و زمین دارن گوجه بادمحون ...میکارن 

هرچی اضافه اومد از فروش تبدیل به مربا و ترشی میشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
انشالله برسه😆😆😆😆ایده آل ذهنیت فوق العادس😍😍ولی خیلی امکانش کمه🙃

مهسا من خیلی شناخت ندارم، چشم بد دور، اما حس میکنم مثلا تقریبا همسر شما همین مدلیه. 

کارشون به یه ثباتی رسیده، شما کمتر درگیری. (یه چیزایی از دیالوگها یادمه که همسرت میگفتن شما درگیر بعد مالی نباشی) 

حالا ممکنه اولش آدم همراهی کنه ولی رو ریل که افتاد، مداخله کمتر میشه. 

حالا خونه چند هزار متری و اینها شوخیه، ولی به نظرم مردی که خوب داره میچرخونه خودشو ثابت کرده دیگه نیازی به مداخله زن نیست. 

نمیدونم منظورمو چطوری برسونم، به قول ققنوس ما زیاد موردهای عجیب غریب میبینیم. من چندین کیس دیدم زنها بر اثر یه جو غالب تو جامعه خیلی اصرار داشتن اختیار همه چیز دستشون باشه. بعد تجربه ای هم نداشتن، نتیجه اینکه زندگی سقوط کرده. 

من میگم ایده آلم اونه اما مثلا سبک زندگیم کاملا متفاوته و نمیتونم تو اون ایده آل زندگی کنم🤣. ولی اگر خودم هم مرد بودم سبک ایده آلم میرفتم.  

اگر متوجه منظورم نشدی دست به گیرنده هات نزن، مشکل از فرستنده است

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
من نمیگم که 😍 سهراب میگه من زني را ديدم نور در هاون مي كوبيدظهر در سفره آنان نان بود سبزي بود دوري ...

اها بگو اینو نشنیده بودم خدایی 

دوری شبنم حالا دور بودن شبنم استعاره از اشک هست یا دوری یعنی بشقابی که ما ترکا داریم؟

سلام خوبی چه خبرا کجایی چه کارا میکنی؟ هنوز همون یه دونه دختر داری؟ کجا رفتی یهویی ناپیدا شدی؟ بچه د ...

واای نازی خدا خفت نکنه

ماشاالله ماشاالله به این حافظه ات😍

من شمارو یادمه

وای یهویی هول شدم انقدر دقیق همه چی یادته😂😘

خدایی چرا کار کردن برات مهمه؟؟ واقعا چرا؟؟؟؟ به نظر من این تفکر که حتما خانومها برن سرکار، اشتباهه ب ...

عزیزم هم بخاطر استقلالش،هم بخاطر درآمدش

از طرفی واسه خرید هرچیزی به همسرم وابسته نبودم،

ماعانه هم که نمیده فک می‌کنه اگه بده جمع میکنم میزارم میرم🤣آخه کجابرم بعدهشت سال ویه بچه ،

من حوصله کشف یه مرد دیگه روندارم والا،تورو تازه به راه آوردم🤣

یه تومن میزنه همراه براشارژو... میگه هرچیییی میخای بریم بخر🙄

خییییلی سختمه که بگم فلان چیزو بخر برام،تواین سالا هرچندماه فقط یبار طرح نیاز میکنم که تاچندماه اینارومیخام ،دیگه باید یادش باشه که میریم بیرون بگه بریم فلانو بگیر گفته بودی لازم دارم😅

نه شاغل نبودم اگه درسموتموم میکردم می‌تونستم بشم

مهسا من خیلی شناخت ندارم، چشم بد دور، اما حس میکنم مثلا تقریبا همسر شما همین مدلیه. کارشون به یه ثبا ...

اگر مهسا شمالی تایید نکرد بدون من بودم که همسر بنده هیچ دخالتی در خرج و پول و گرونی و فسط نمیده بنده رو 

ازاولم میگفت خرید وحساب وکتاب زن رو پیر میکنه 

خدا هر جنسش رو یجور و مکمل دیگری افریده 

مردها همه شون سختگیری میکنن و اوایل اذیت میکننو بعد کم کم درست میشن البته نیاز به خشم و زور و بازو ه ...

🤣🤣🤣

ماله همسرم زیاد طول کشیده این اوایل ازدواجش😉

اره دیگه دیدم با حرف به راه راست هدایت نمیشه زور گفتم 🥴باید خیلی وقت پیش اینکارومیکردم،

کم می‌ترسه😂

نترس بیا بغلم🫂

صبح بخیر عنر عنر اومدی فخر نون بدی؟؟؟؟؟ من دیروز رفتم یه نون جو و یه شیرمال خریدم همسرم به نسبت هر ر ...

ادم حرص میدیاااا 

خب چرا نمیگی بخره ؟واقعا چراااااااا

نمیشه سفارش بدی ؟

اها بگو اینو نشنیده بودم خدایی دوری شبنم حالا دور بودن شبنم استعاره از اشک هست یا دوری یعنی بشقابی ک ...

آفرین منظورش همون کاسه است 

میگه سفرشون خالی بود چون تو هاون هم هیچی جز نور نبوده که البته خود نور بهترین بوده🤣 

ولی 

تو سفرشون نون و سبزی بوده با شبنم که نماد طراوت و ایناست و محبت و ازین صوبتا 

اینارو برامون میگه بعد میگه چشمها رو باید شست و جور دیگر باید دید و اینا 

خلاصه سهراب میگه جیران انقدر دنبال پلو چلو نباش، نون و سبزی بزن🤣

واای نازی خدا خفت نکنهماشاالله ماشاالله به این حافظه ات😍من شمارو یادمهوای یهویی هول شدم انقدر دقیق ...

کجاشو دیدی😜😉

یاد اون قدیما بخیر که چقد ذهنم آروم بود الان همش دغدغه های مختلف و چالش های مختلف به خدا🤕

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
نارین یبار تو مدیریت حرفشو زدم یاس بیوتی هم تعجب کرد گفت خدایا یامن پولدار شم یا مربای بادمحون....ول ...

من حتی مربا و ترشی تخم مرغ هم دیدم

بشکل تخم مرغ آبپزه ولی هیچ وقت رغبت نکردم تست کنم

ادم حرص میدیاااا خب چرا نمیگی بخره ؟واقعا چراااااااانمیشه سفارش بدی ؟

حرص نخور ننه 

من گشنه نمی‌مونم که😁 

تهش پامیشم نون میپزم🤣پشت سینی لواش میپزم انگشتات رو هم بخوری

گوناه داره نارین😁 

این روزا فشار روش زیاده😁 ولش کن😁 

تازه نون جو برای من خیلی هم خوبه😁 

آفرین منظورش همون کاسه است میگه سفرشون خالی بود چون تو هاون هم هیچی جز نور نبوده که البته خود نور به ...

سهراب اگه الان بود ......

خیلی از شاعرای معروف اگه الان بودن همه معتاد میشدن یاخودکشی میکردن .

2810