2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1190078 بازدید | 61060 پست
تو این شرایط فقط مقابله به مثل جواب میدهحواست باشه هر جا دیدی شوهرت داره برنامه رو عوض کن با خنده و ...

الان خیلی خوب شده.. اوایل واسه اینکه آخر هفته بریم جایی کل هفته باید برنامه ریزی می‌کرد. مثلا جمعه قرار بود ماشین بشوره.. الان نه خودش آخر شب راه میفته بریم خارج شهر یه روز بمونیم. 😀

همین بگووو جیران جونببین تا چ حد من آرومممالماسی جواهری ی طلا خلیجی ۲۴ عیار پر نگیناااوووفففف🤣🤣🤣� ...

رعدی جون اومدی و نسازیا😄😄😄😄

دیگه بنده خدا همه چی می‌خره دیگه

ماشینم که خریده زده به نامت

من فانتزی ام اینه شوهرم از این کارا بکنه مثلا من خبر نداشته باشم و یهو سورپرایز شم🤭🤭🤭🤭

جدی قدرشو بدون 

شوهرم نهایت حق سکوتش یدونه شکلاته

اونم میگه رفتی مغازه از طرف من برای خودت بخر🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خیلی خوب شده.. اوایل واسه اینکه آخر هفته بریم جایی کل هفته باید برنامه ریزی می‌کرد. مثلا جمعه ق ...

شوهر منم همین بود

حتی تو غذا

مثلا شب میگفتم فردا نهار قیمه میزارم

صبح تصمیمم عوض میشد مرغ میزاشتم 

میگفت من شکمم رو برای قیمه آماده کرده بودم

گفت بخور بگو خدایا شکرت

خیلی ها الان نهارشون آماده نیست بخورن😅😅😅😅

رعدی جون اومدی و نسازیا😄😄😄😄دیگه بنده خدا همه چی می‌خره دیگهماشینم که خریده زده به نامتمن فانتزی ...

ای جاااانممم عزیزممم

انشاالله سایه شون مستداممم همسر محترم تون

انشالله ک همیشه ایام ب کامتون شیرین باشه

لبت تون خندون گلم

بوووسسس

شوهر منم همین بودحتی تو غذامثلا شب میگفتم فردا نهار قیمه میزارمصبح تصمیمم عوض میشد مرغ میزاشتم میگفت ...

جواهرایی مثل ما دارن قدر نمیدونن.. 😎😎😎حالا وسواس نظافت داره آخه.. من خودم همش در حال سابیدن اون از من بدتره

گاهی مردا میخوان یه خودی نشون بدن سختگیر میشن.. همسر من اوایل میگفت یه ذره پررو بازی طبیعیه تو مردا ...

اره میدونم ولی چندبار گفتم سختگیری های  اوایل ازدواجتوحلال نمیکنم😉بیچاره دوساعت میره توفکر😅

الان بهتر شده اما راه خیییلی درازی در پیش دارم اگه بخوام ریز ریز درستش کنم که اونم دیگه پیرمیشم😊

حالا فک کن من خونه بابام درنهاییییت آزادی بودم

به لباسهامم اصلا گیر نمیدادن

همسرم اینطوری دیده بود منو،

بعد عقد گفت باااااید چادر سرت کنی

بعد دوسه سال که دید اصلا نمیتونم نگه دارم گفت نخواستیم بابابزارکنار🤣

می‌دیدی یه جا نشسته بودیم، یادم رفته چادر دارم بلند میشدم چادر کلا رو زمین بود تا بیام برش دارم دیگه بقیه می‌دیدن همه چیو😅چه حرصایی که نخورد سره این🤣

گفت حجابت با مانتو بهتره تا چادر🤣

الان همه چی می‌پوشم ولی کت و شلوارعمرا نمیزاره🙄

دامن واینام بپوشم حتما باید جورابشلواری کلفت باشه که پام دیده نشه🙂

البته من خودمم نمیتونم بپوشم،

بدون شالم اصلا راحت نیستم،

فقط بخاطر داشتن آزادی بیشترمیخام بریمحس میکنم اگه بریم،چون هزینه های زندگی بالاتر میره،مجبوره بیشتر ...

اگر همسرت راضی به مهاجرته که حتما این کارو بکن

ما از وقتی جا به جا شدیم خداروشکر درامدمون کمی بهتر شده. چون اینجا تو دیوار میتونه آگهی بذاره برای شغل دومش، کم و بیش تقریبا روزی یه نفر بهش زنگ میزنه و میره سرکار

اونجا که بودیم برا کسی هم میرفت کار می‌کرد دستمزد بهش نمیدادن نامردا یا اینقدر خورد و خورد و دیر میدادن که از جونت سیر میشدی

محل زندگی به نظرم روی خیلی چیزا تاثیر داره. شهر قبلیمون خیلی ناجور بود و وجهه خوبی نداشت. من که اوایل نمیدونستم رفته رفته فهمیدم مثلا کسی میشنید فلان شهری اصلا محلت نمیذاشتن. تو دیوار وسایل آگهی میکردم برا فروش میگفتن کجایی میگفتم شهرک فلان، گوشی رو قطع میکردن 🤣

اومده بودیم این خونه رو رهن کنیم تو بنگاه همسایه بین حرفاش گفت ما دنبال مستاجر خوب میگردیم مستاجر قبلی اهل فلان‌جا بود و خیلی رعایت نمیکردن و اینقدر اذیت کردن که صاحبخونه تا چندسال ترجیح داده خونه ش خالی  بمونه .... من از خجالت آب شدم گفتم الان بفهمه محل زندگی قبلی ما اونجا بوده عمرا خونه رو به ما بده. البته که میدونم همه جا خوب و بد داره و نباید تر و خشک با هم بسوزن ولی تو جامعه اینطوری جا افتاده دیگه 

درکل به نظر من تو شهرای بزرگ فکر آدم بازتر میشه مخصوصا از نظر اقتصادی

فقط یها جون حواست باشه نونوایی رفتن رو تو شهر جدید برعهده نگیری که عاقبتت نشه مثل من 😁

2810