2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1189670 بازدید | 61004 پست
نخواستم سکرت باشم منظورم اینه اخ و پیف نمیکنم، ایده آل ذهنیمو میگممستقل خب فک کنم همه میدونن،مرد آید ...

منم همیشه فکر میکنم اگه مرد بودم خیلی موفق بودم

چون اونموقع دست و بالم بازتر بود

ولی نمیدونم چرا فکر میکنم اگه مرد بودم شاید هول میشدم🤭

کجا میخوای مهاجرت کنی ننه؟

فقط بخاطر داشتن آزادی بیشترمیخام بریم

حس میکنم اگه بریم،چون هزینه های زندگی بالاتر میره،مجبوره بیشتر کار کنه،یه شغله دیگه ایجاد کنه که هم میتونم برم اونجا هم بعضی کارا رو کم کم مجبورمیشه بسپره به من،

من آدم تو خونه نشستن نیستم😉

به خودم میگم این شانسمم امتحان کنم،

فوقش اگه نشد باز برمیگردیم همینجا

همسر من به معنی واقعی (قره بورچه)

بشدت غیرتی که حس می‌کنه همه نظر بد دارن رو ادم،

یبار کودتا کردم کمی نرم تر شده😅

خدا دومی رو بخیر کنه،کم کم نزدیکه فوران کنم🤣

چقدر حرف زدم🫣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مستقل جون میشه لطفا بهم بگی چطوری این پست ها رو پاک کنمچون وقتی شلوغ میشه حس خوبی ندارممم

من رفتم پستهای قبلی ام رو خوندم 

قشنگ مدل ماشینم 

و حیلی چیزای دیگه رو گفتم 

خیلی اتفاقی رفتم بخونم دیدم بله چه دسته گلایی به آب دادم

من برات گزارش میزنم

ولی باید تعداد ۱۰ نفر بشه

پستهای من هنوز پاک نشه احتمالا کمتر از ده نفر گزارش خورده 

دقیقاااا مهسا جونآی گفتی نظم و برنامه شون کجای دلم بزارم😅کلا توی همه ی زمینه ها اینجورین

منم برنامه ریزیم نباید به هم بریزه مثلا اگه بخوام برم جایی یه دونه لیوانم نباید تو سینک باشه.. 

به همسرم مثلا بگم این پیچو عوض کن ممکنه باهاش کل خونه رو عوص کنی. از بیخ و بن باید درست کنه حتی اگه یه روز طول بکشه😁

راستی کارگر و بنا توش خیلی زحمت و سختی و یه قرون دوزاری داره😁 من به فراوانی اعتقاد دارم مثل سیل (بد ...

اینم باهات هم نظرم

منم سفت و سخت گرفتن با اخلاقیاتم نمیخونه

یه جاهایی باید وا داد

یادته داشتم لوستر و … واسه خونه م میخریدم… گفتی بخر… خدا بقیه شو جور میکنه… الانم اصلا پشیمون نیستم

ذهن منم ثروتمنده ( همون فراوانی که میگی)

عزیزم از مدیریتم بگم الن پاچه کشیدم بالا پاهام تو آبدستم گوشی😅😅😅😅چون ی سری لباس رو تو ماشین نمی ...

با برنامه کوتاه مدت بشور مثلا ۲۰ دقیقه مشکلی پیش نمیاد

منم اوایل از این کارا میکردم

ولی خیلی وقته تو ترکم😉😉😉😉

هر جا صرفه جویی میکنی بکن 

ولی در مورد بدنت مراقب باش

این دست و پا ایشالله قراره تا ۹۰ سالگی برامون کار کنه

این دستها قراره نوه هامون رو در آغوش بگیره خیلی خسته شون نکن

زیر لوستر رو کاملا نظر همسرتون رو قبول دارم که باید مراقب بودهمکارم تازه عروسی کرده بودن بعد دو ماه ...

آخ دقیقا همینه الان بخوام برم خونه ی مامانم تو راه بگم اینجا وایسا کار دارم میگه آه مگه نگفتی میری خونه ی مامانت🥴🥴یعنی واسه هر چیزی کلی دلیل و مدرک ردیف میکنه🤕🤕

فکر میکنه من باعث شکستش شدم که با پولا مثلا طلا خریدم!خودش تاحالا حتی هزارتومنی هم پس انداز نکرده و ...

فقط حواست باشه از یه سوراخ چند بار گزیده نشی

بهرحال این زندگیه توعه

من تو زندگی خودم اعتقادی به پس انداز مخفی ندارم

اصلا شوهرم نگاه نمیکنه چقدر دارم یا ندارم

یا طلای مخفی و … اصلا 

فقط از اینکه بدونه پول تو حسابمه قوت قلب میگیره( تو این شرایطی که قسطامون زیاده )

من زرنگ تر از این حرفام که شوهرم بخاد دورم بزنه😂

شوهرمم دنبال دور زدن نیست ولی احتیاط شرط عقله

آخ دقیقا همینه الان بخوام برم خونه ی مامانم تو راه بگم اینجا وایسا کار دارم میگه آه مگه نگفتی میری خ ...

تو این شرایط فقط مقابله به مثل جواب میده

حواست باشه هر جا دیدی شوهرت داره برنامه رو عوض کن با خنده و شوخی بگو

نه دیگه برنامه این نبود

چند باری بگی دستش میاد

البته مثل من ممکنه چند سالی طول بکشه

فقط بخاطر داشتن آزادی بیشترمیخام بریمحس میکنم اگه بریم،چون هزینه های زندگی بالاتر میره،مجبوره بیشتر ...

گاهی مردا میخوان یه خودی نشون بدن سختگیر میشن.. همسر من اوایل میگفت یه ذره پررو بازی طبیعیه تو مردا واسه اول ازدواج میخوان میخشونو محکم بکوبن.. اکثرا درست میشن.. من تو مجردی دامن بالا زانو میپوشیدم بعد ازدواج  همسرم گیر میداد که مانتو شلوار بپوش توجیحش کردم تبدیل شد به کت و شلوار الان میگه چرا روسری میزاری ولش کن. دامن تا رو مچ بپوش بیرون با کتونی. پابند بببند. 😆😆😆تو خونه میگفت شومیز بلند بپوش اون روز کاپشن کوتاه برداشته واین میگه بپوش🤪

قربونت بشم الهی همگی خوش روزی باشن🥰🥰🥰و زندگی تون سرشار از خیر و برکت و نور الهی باد

عزیزم تبریکات مارو بپذیر🥰🥰🥰🥰

ایشالله همیشه تنتون سالم باشه و بتونید از طعم نون داغ لذت ببرید

ادمیزاد تا از چیزی محروم نشه نمیدونه حتی خوردن نون نعمت خیلی بزرگیه

اینو شاید بازم خیلی ها متوجه نشن منظورم چیه 

با برنامه کوتاه مدت بشور مثلا ۲۰ دقیقه مشکلی پیش نمیادمنم اوایل از این کارا میکردمولی خیلی وقته تو ت ...

فدات بشم بله عزیزممم دقیقااا

انشالله همیشه تن تون سلامت باشه گلم

دیگه هیچی جای سلامتی  بدن خود آدم نمیشه

عزیزم ما جنوب ی سری لباسامون نگین دارن

یا حریر و گیپورن

یا چادر بندری 

اینا رو  می ندازم توی تشت😉😉

2810