2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1179754 بازدید | 60503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس کیا هوس گوشت بره آهو و میوه های استوایی می کنن؟شما همه کم خرجین که😂😂

نمیدونم.. من که هیچ وقت چیز عجیبی هوس نکردم... اوجش پرتقال بود. 😂😂به دلم هم نموند چون هنوز رنگ نگرفته بود. 🤣🤣

2805
وای خدا،🤣🤣🤣 مادر زنعموم همسایمون میشه بعد دخترم با دختر عموم همسن هستن بیشتر میرن خونه اون پیرزن، ...

تبسم دختر کوچیکت خیلی باحاله🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣با خط چشم🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
جدیدا که از این کارا نمیکنن من اصلا تو اقوام و حتی شهرمونم ندیدم انجام بدن خیلی برام جدید بود البته ...

ننه باید تخم مرغ شونه ای بخره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چشم زدن که فقط از حسادت نیستممکنه من از بچه ای خوشم بیاد یا خوشگلی یکیو طرف چشم بخوره بهمین‌راحتیدرص ...

اره دقیقا مامان منم وقتی تخم مرغ میشکنه اول از همه اسامی خانواده خودمون رو میگه. میگه ممکنه بچه به دل یکی شیرین اومده باشه. 

من درکل مراسم تخم مرغ شکستن رو دوس دارم. 

اتفاقا با اینکه مریضی و غم هست مراسم شادیه و اخرش به خوبی تموم میشه. البته برا ما اینطوریه تو مراسم بقیه شرکت نکردم تاحالا ببینم چطوریه 😬

فکر کن مثلا بچه خواهرم ایام عید بود مریض شد یهو. بعد شب بود همه غمگین و افسرده نشسته بودن دور هم. مامانم خیلی خوبه با خنده و شوخی همه چیو جمع میکنه. میگه پاشین پاشین یه تخم مرغ بیارین برا بچه م بشکنم تا زود خوب بشه. بعد همه دور هم جمع میشن اسپند و سکه میارن و تخم مرغ و... دور و بر مریض میشینن و همه همفکری میکنن ببینن با کی برخورد داشته بچه اون چندروز 

به نظرم جدا از خرافاتی بودن یا نبودنش مراسم باحالیه و یه جورایی انگار امید میده به آدم. گاهی هم تخم مرغه نمیشکنه با هیچ اسمی. تخم مرغ رو خودشون میشکنن اخرش هم اسپند دود میکنن و تموم. یعنی کلا اینطوری نیست همه با نفرت و کینه بشینن یکی یکی اسم بیارن.  تصورتون ازین مراسمات جن گیری و مخوف و تاریک نباشه 😂 

تبسم دختر کوچیکت خیلی باحاله🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣با خط چشم🤣🤣🤣🤣

این دختر بزرگم بود،،،کوچیکه فقط استعداد یادگیری تو مسخره بازی داره ،،دو روزه میگه یه دوست پیدا کردم اسمش آوین آب پاشه،😐تازه فهمیدم طفلی بچه اسمش امیر عباسه

پس کیا هوس گوشت بره آهو و میوه های استوایی می کنن؟شما همه کم خرجین که😂😂

من همش کیوی می‌خوردم🤣🤣

تو یادت باشه هوس ایناروکنی🤣

نکردی هم الکی بگو🤣بگن فلانی چه ویترای باکلاسی داره😂

من یادم رفت اون موقع😉

یکی از اشناهامون زمستون می‌گفت خربزه میخام🙄یه ماه همه بسیج شدن گشتن براش آخر از نمیدونم کجا پیداکردن😎

2810